Windows 8'de çalıştıramadığınız oyunlar?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Abi benim Age of Empires 3 crack'dir odur budur halletim. PC'de çalışıyor ama laptopda tıkladığımda çalışmayı durdurdu falan diyor. Yardımını bekliyorum.

Sistem yeterli ve tüm driverlar güncel laptobun.

Windows 8 ile alakalı bir durum değil. 2003'ten kalma oyunları bile sorunsuz şekilde kullanıyorum. Oyununuz orijinal değildir büyük ihtimal. Korsan ve en güncel sürümünü indirip yükleyin bari.

Windows 8 ile hiçbir alakası yok. Korsan oynuyorsun ve oyunun güncel değil. Crysis 1 sorunsuz çalışıyor yoksa.

Ben Steam'den orijinal aldığım halde Crysis 1'i çalıştırmakta sorun yaşadım ve bir Steam kullanıcısının tavsiyelerini yerine getirerek oyunu oymayı başardım.

Abi orjinal alacaksın hepsini kafan ağrımayacak. Bu genelde antivirüs programları içinde böyle adam gidip 50 TL verse kaspersky alacak ama alışmışız milletce beleşe, gidip cracklı antivirüs programı kullanıyoruz. Adı üstünde antivirüs programı bunun cracklısına nasıl güvenir bir insan anlamıyorum? Oyunlar için de tabii ki gidip de 500 TL bir oyuna verilmez o ayrı bir şey Black ops2 gibi :)

İnternetten Need For Speed Most Wanted indirdim kurdum çalıştırmıyor. Origin mi öyle bir şey varmış o da mağazada yok bu origini nerden bulucam ya da nedir :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı