Windows 8'de çalıştıramadığınız oyunlar?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Recep Windows 8 64 Bit de Online Oyunları Küçük Gösteriyor. Oyunu Açıyorum, Küçük Ekranda Oynaya biliyorum.

LEPTOP SİSTEM BİLGİSİ:

• İNTEL CORE İ5 3210M
  • 4 GB RAM AMD
  • RADEON HD 7670M
  • WİNDOWS 8 64 BİT
  • 500 HDD
Bir de oyunu küçük ekranda oynayan arkadaş o olay ne zaman format atarsan ekran kartı driverları ayarsız olduğu için olur (Nvidia da amd de var ölçeklemeyi yapmalısın amd catalyst control center'a gir (bilmiyorsan masaüstüne sağ tıkla orda bulunmakta) dahili ekranlarım bölümünden çözünürlüğü düşür uygula, sonra ölçekleme seçenekleri aktifleşicek. Tam ekran yap seçeneği çözünürlüğü geri eski çözünürlüğüne döndür uygula tamam'a bas bitti. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir ara denemiştim ama Origin kabul etmemişti. Ama uzun süre oldu. Belki bir hata yapmış olabilirim. En iyisi yeniden denemek.

Steam'den aldığım Crysis oyununu açmaya çalıştığımda oyun açılıyor gibi oluyor ve ardından çalışma durduruldu diyor. Buyrun bu da ekran görüntüsü, yardımlarınızı bekliyorum;

uetVQCF.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim sorunum Grid 2 Save yapmıyor. Rica etsem siz orijinal olarak dener misiniz. Eğer sorunsuz Save yaparsa ve tekrar oyuna girince kaldığın yerden devam ediyorsa oyunu Orijinal alacağım. Ben Load ile devam edemiyorum. ''Data Load Failed'' hatası veriyor.

Steam'den aldığım Crysis oyununu açmaya çalıştığımda oyun açılıyor gibi oluyor ve ardından çalışma durduruldu diyor. Buyrun bu da ekran görüntüsü, yardımlarınızı bekliyorum;

uetVQCF.png

Ekran kartı sürücünü ve DirectX'i güncelle. Bir de Windows Update'leri yap.

Benim sorunum Grid 2 Save yapmıyor. Rica etsem siz orijinal olarak dener misiniz. Eğer sorunsuz Save yaparsa ve tekrar oyuna girince kaldığın yerden devam ediyorsa oyunu Orijinal alacağım. Ben Load ile devam edemiyorum. ''Data Load Failed'' hatası veriyor.

Denedik ve sorunsuz Save yapıyor. Save sorunu korsan sürümde var sadece!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı