Windows 8'i SSD'ye Aktarma

Pckopat22

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bir sorum var. Ben Anakartımı ve diskimi değiştirdiğimden dolayı şu an kullandığım Windows 8'i yeni alacağım SSD de kullanmak istiyorum. Eski kullandığımın içine Windows 7 kurup diğer sistemime takacağım. Bu durumda hangi işlemleri yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kusura bakmayın. Dediğinizi tam olarak anlayamadım. Tekrar açıklar mısın ?
Şimdi benim kullandığım sistemin anakartını değiştireceğim ve bu durumda SSD nin içerisindeki sürücüler uyumsuzluk çıkaracak ve çalışmayacak. (Eğer yanlış bilmiyorsam bana öyle söylendi forumda) Diski komple sıfırlamak istiyorum yeni anakartın çalışması için. Aynı zamanda bu durumda kayıtlı olan windows 8 key im ne olacak? :)

Anakart değişimi sonrası herhangi bir uyumsuzluk ve sürücü tarzı şeyler olmaz. Yanlış bilgilendirme yapılmış. Suanki kullandığınız SSD veya HDD'yi anakart değiştirdikten sonrada sorunsuz bir şekilde bağlantılarını yaptıktan sonra kullanabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı