Windows Defender Apex Çeviri'den indirilen Shadow Of War Türkçe yamada virüs buluyor

Apex Çeviri adlı siteden Shadow of War Türkçe yamasını indirdiğimde, Windows Defender backdoor bladabindi diye ciddi bir virüs algılıyor. Bu site güvenilir bir site değil mi? Yamayı indirip sorun yaşayan vs. var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
KVRT: Kaspersky Virus Removal Tool.
MBMA: Malwarebytes Anti-Malware
False-positive: Dosya temiz olmasına rağmen Anti-Virüs/Anti-Malware yazılımının zararlı algılaması.

Hocam vallahi Windows Defender harici hiçbir program Virüs algılamıyor. Daha kurmadım yamayı duruyor şimdilik.
Evet ben de şahsen daha kurmadım. Eskiden belirli bir meblağ karşılığı satılıyordu, zamanım olmadığı için sonra alır oynarım demiştim. Şimdi baktım ücretsiz olmuş ama bu sefer sırf ücretsiz diye de virüslü içeriği kullanmak istemiyor insan. Kendi sayfalarında da sorun yaşayan bir insanlar var, sanırım şimdilik beklemek en iyisi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı