- Makaleler
- 2
Oyunun hedef yükleme klasörünü değiştirebilirsin zaten. Windows kurduktan sonra bazı oyunları SSD bazılarını NVM'ye kurabilirsin sana kalmış.
O zaman abi ben Windows'u 480 GB SATA SSD'ye kurayım, oyunları da 1 TB M.2 SSD'ye kurayım. Az bir şey olsa da M.2 oyunlarda etkisini gösterebilir.
Gecenin bu saatinde bilgilerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim. Çok sağolun. Hayırlı geceler. Söylediklerinizi dikkate alıp yapmam gerekeni yapacağım allaha emanet olun. Selametle![]()
Buraya bak izleyip karar ver. @Emrep46
Aradaki fark. Okuma yazma hızları kadar değil. Öyle bir doğrusal orantısı yok. Okuma-yazma 6 kat fark var ama pratikte öyle değil.
Oyun performansını ekran kartının gücü, grafik ayarların daha çok etkileyebilir.Peki abi Windowsu diyelim SATA SSD'ye kurdum. Oyunları M2 SSD'ye. Windows'un oyunlardan ayrı bir diskte olması oyun performansını etkiler mi yoksa Windows ve oyunları aynı diske mi kurmam icap eder ?
Hatta bazı oyunlar konsolda çok iyi çalışır. PC için çıktıklarında PC optimizasyonu kötüdür. Nereye yüklersen yükle sorun çıkarabiliyor performansta.Oyun performansını ekran kartının gücü, grafik ayarların daha çok etkileyebilir.
Evet abi onun bende farkındayım. Oldu abi teşekkür ederim tekrardan. Hayırlı geceler.Oyun performansını ekran kartının gücü, grafik ayarların daha çok etkileyebilir.
Hatta bazı oyunlar konsolda çok iyi çalışır. PC için çıktıklarında PC optimizasyonu kötüdür. Nereye yüklersen yükle sorun çıkarabiliyor performansta.
Görüntü yırtılmaları olabiliyor. Drop olabiliyor. Vesaire bir sürü şey.
Peki abi Windowsu diyelim SATA SSD'ye kurdum. Oyunları M2 SSD'ye. Windows'un oyunlardan ayrı bir diskte olması oyun performansını etkiler mi yoksa Windows ve oyunları aynı diske mi kurmam icap eder ?
Oyun performansını ekran kartının gücü, grafik ayarların daha çok etkileyebilir.
Hatta bazı oyunlar konsolda çok iyi çalışır. PC için çıktıklarında PC optimizasyonu kötüdür. Nereye yüklersen yükle sorun çıkarabiliyor performansta.
Görüntü yırtılmaları olabiliyor. Drop olabiliyor. Vesaire bir sürü şey.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.