Windows kurmak için USB belleğe normal dosyalar atabilir miyim?

Legolas006

Hectopat
Daha fazla  
Laptopa Windows 10 kurmak için USB belleğime Windows yükledim işim Rufus ile bir şeyler yaptım işim bitti. Şimdi ben normal olarak USB belleğime dosyalar atarsam kullanmamda sıkıntı olur mu?

Laptopa Windows 10 kurmak için USB belleğime Windows yükledim işim Rufus ile bir şeyler yaptım işim bitti. Şimdi ben normal olarak USB belleğime dosyalar atarsam kullanmamda sıkıntı olur mu?

Nasıl yani? Silinmesini istemediğiniz dosyaları belleğe atıp formattan sonra tekrardan Laptop'a aktaracaksanız bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Yanlız UEFI kuracaksanız 4GB'dan fazla doldurmayın.

Yeniden biçimlendirip kullanmıştım ben. Windows dosyalarını sistemine depolayıp biçimlendir eğer windows dosyalarını silmek istemiyorsan.

Olmaz. Bende format attık'dan sonra dosya film gibi şeyler yüklemiştim. Ama tekrar format atacağın zaman temiz olarak windows yüklemen gerekebilir.

Hayır, ISO imajını USB'ye yakmış olabilirsiniz ama bellekte alan duruyorsa istediğiniz depolamayı içerisine gerçekleştirebilirsiniz.

Bu videodaki gibi flash belleği düzenledim normal haline getirmem için ne yapmam lazım. Veya herhangi bir işlem yapmadan depolama özelliğini kullanabilir miyim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı