Peki madem biliyorsunuz hocam 20. yüzyılda hangi işletim sistemleri Microsoft'u solladı?20. Yüzyıl:
1900-1999
Tepkine aynı şekilde tepki verdimKonuya aynen şu sıralamada tepki verdim![]()
MacOS.Peki madem biliyorsunuz hocam 20. yüzyılda hangi işletim sistemleri Microsoft'u solladı?
Diğer şirketlerin Microsoft'u geçici olarak geçmesi şu anda Windows'un lider olduğu gerçeğini değiştirmez. Bu arada ironi olduğunu anlayamadığım için özür dilerim.20. Yüzyıl:
1900-1999
Ama siz Windows dışındaki bütün işletim sistemleri yazmışsınız başka hangi örnekleri verebilirsiniz peki.MacOS.
Bu olay başka bir yerde olsaydı çok diyeceğim şey var ama gereksiz mesajdan dolayı ban yiyebileceğimden burada diyemem, neyse gerçekten boş boş yazmışsınız ve sanki buradaki insanlar cahilmiş, bilmiyormuş gibi ya da çocuk okuma kitabı gibi bir sürü gereksiz dediklerinizle alakalı resim koymuşsunuz. Çok gereksiz, cringe ve gülünç bir konu. Zaten diğer gereksiz konunuzda da arkadaşlar sağ olsun iyice ifşa etmişler sizi, onların ellerine sağlık. Bu gereksiz ve saçma konuları da açarken umarım rezil olacağınızı bilerek açmışsınızdır. Neyse diyeceklerim bu kadar ben diğer arkadaşlarında mesajlarını okuyarak cringe konunuza gülmeye devam edeceğim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.