Windows neden kötü?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@321147 'ün konusunu okuduktan sonra Bill Gates:

bill-gates.jpg

Diğer arkadaşında dediği gibi başka bir seçenek yok. Çoğu uygulama ya da oyun Windows'u destekliyor. Linux oyun için pek uygun değil MacOS'dan bahsetmiyorum bile o yüzden oyun oynayan çoğu insan Windows kullanıyor iş için kullananlarda maco. Linux'u takan yok zaten o sessiz seda oturuyor. Yani demem o ki Windows tek çaremiz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu olay başka bir yerde olsaydı çok diyeceğim şey var ama gereksiz mesajdan dolayı ban yiyebileceğimden burada diyemem. Neyse, gerçekten boş boş yazmışsınız ve sanki buradaki insanlar cahilmiş, bilmiyormuş gibi ya da çocuk okuma kitabı gibi bir sürü gereksiz dediklerinizle alakalı resim koymuşsunuz. Çok gereksiz, cringe ve gülünç bir konu. Zaten diğer gereksiz konunuzda da arkadaşlar sağ olsun iyice ifşa etmişler sizi, onların ellerine sağlık. Bu gereksiz ve saçma konuları da açarken umarım rezil olacağınızı bilerek açmışsınızdır. Neyse diyeceklerim bu kadar ben diğer arkadaşlarında mesajlarını okuyarak cringe konunuza gülmeye devam edeceğim.

Son düzenleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu olay başka bir yerde olsaydı çok diyeceğim şey var ama gereksiz mesajdan dolayı ban yiyebileceğimden burada diyemem, neyse gerçekten boş boş yazmışsınız ve sanki buradaki insanlar cahilmiş, bilmiyormuş gibi ya da çocuk okuma kitabı gibi bir sürü gereksiz dediklerinizle alakalı resim koymuşsunuz. Çok gereksiz, cringe ve gülünç bir konu. Zaten diğer gereksiz konunuzda da arkadaşlar sağ olsun iyice ifşa etmişler sizi, onların ellerine sağlık. Bu gereksiz ve saçma konuları da açarken umarım rezil olacağınızı bilerek açmışsınızdır. Neyse diyeceklerim bu kadar ben diğer arkadaşlarında mesajlarını okuyarak cringe konunuza gülmeye devam edeceğim.

Hocam biz anlayamıyoruz onu.
Oysa ki adam tüm ispatları sunmuş.
Windows kötü çünkü ben öyle diyorum. Daha ne olsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı