Windows OEM laptop iadesi

miracyog

Picopat
Daha fazla  
Merhaba. Yaklasik 12 gun önce Hepsiburada'dan Hepsiburada saticili ASUS ROG aldim ama 14 gunluk cayma hakkimi kullanarak iade etmek istiyorum. HB ile konustum laptop ASUS'a gidecek ve rapor vermeleri lazimmis. PC'ye herhangi bir zarar vermedim ama Windows 11 OEM key girdim anakarta islendi sizce iade icin sorun teskil eder mi? ASUS tarafi ile gündüz konusacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Yaklasik 12 gun önce Hepsiburada'dan Hepsiburada saticili ASUS ROG aldim ama 14 gunluk cayma hakkimi kullanarak iade etmek istiyorum. HB ile konustum laptop ASUS'a gidecek ve rapor vermeleri lazimmis. PC'ye herhangi bir zarar vermedim ama Windows 11 OEM key girdim anakarta islendi sizce iade icin sorun teskil eder mi? ASUS tarafi ile gündüz konusacağım.
Cihaz zarar görmediyse sorun olmaz. Bu arada merak ettim de acaba iade etmek istediğiniz sebep nedir?

Windows lisansından bir şey olmaz cihazda bir şey yoksa iade almaları lazım.

Yok hocam cihaz sağlam teşekkür ederim.

Cihaz zarar görmediyse sorun olmaz. Bu arada merak ettim de acaba iade etmek istediğiniz sebep nedir?

Fikir değişikliği açıkçası ASUS ROG iyi cihaz ama ayni bütçeye masaustu+tablet yapmaya karar verdim.

OEM key, cayma hakkı kapsamında iade edilemeyen ürünler arasındadır. Kendilerinin takması sorun teşkil etmeyebilir. Değişik bir durummuş, gelişmeleri paylaşırsanız sevinirim.

Son düzenleme:
ROG STRIX G614ju.

hocam asus tarafı ile konustum donanimsal sorun yoksa bir sey olmaz dedi.
Hocam bende de aynı ürün var.
Oyunlarda micro stuttering(Anlık kekeleme,takılma)problemi yaşadınız mı?
Artık bu seviyede olmasa da hala saliselik takılmalar yaşıyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İstanbulda iseniz servise beraber gidelim 😅
Belki böylelikle sorunu daha iyi anlarlar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı