Windows Update Nasıl Devre Dışı Bırakılır?

RedHair

Hectopat
Yer
GrandLine!
Daha fazla  
Windows update' i hizmetler kısmından kalıcı olarak devre dışı bırakmak istiyorum ama resimde de gördüğünüz gibi başlangıç türü butonu pasif. Nasıl aktif hale getirebilirim?
Ekran Alıntısı1.jpg

Son düzenleme:
Mümkünse normal yoldan kapatmak istiyorum. Acaba diyorum creators update' nin windows update üzerinden yayınlanmasına sayılı günler kala Microsoft güncellemenin her makinaya kurulması için böyle bir müdahale mi yaptı. Yoksa benim makinada mı sıkıntı var?

Bu arada gmail hesabım olmadığı için istesem de sayfaya giremiyorum ;)

Hizmetler'i aç, Windows Update'yi bul, sağ tıkla özellikler'i seç, başlangıç türüne tıkla devre dışını seç. Daha sonra hemen altındaki durdura tıkla. Ama ara sıra açıp güncellemeleri kontrol etmeyi unutma çünkü bilgisayarının güvenliği ve kararlılığı için bu gerekli.

@Perfect Warrior
@CT Fletcher arkadaşın gösterdiği sayfaya nerden ulaşıyoruz? Ayrıca aynı problem sizde yok değil mi?

Hizmetler'i aç, Windows Update'yi bul, sağ tıkla özellikler'i seç, başlangıç türüne tıkla devre dışını seç. Daha sonra hemen altındaki durdura tıkla.

Moderatör arkadaş sağolsun. Konu başlığı yanlış. Sizde yanlış anladınız.

@Perfect Warrior
@CT Fletcher arkadaşın gösterdiği sayfaya nerden ulaşıyoruz? Ayrıca aynı problem sizde yok değil mi?
Moderatör arkadaş sağolsun. Konu başlığı yanlış. Sizde yanlış anladınız.

Bende farklı bir çözüm buldum. Alıntıdır.Eki Görüntüle 106106

Resim üzerinde yazıyor yapman gerekenler.
Artı Windows 10 Sürüm 1703 sürümünü sıfırdan kurmanı öneririm.
Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum

Resim üzerinde yazıyor yapman gerekenler.
Artı Windows 10 Sürüm 1703 sürümünü sıfırdan kurmanı öneririm.
Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum

Özür dilerim gözümden kaçmış. Buton neden pasif acaba aklıma takıldı. Ayrıca sizde sıkıntı yok değil mi?

Creators update' nin yüklenmesini istemediğim için bu konu açıldı zaten. Yüklemek istesem şu an usb de hazır durumda.

Bana göre gereksiz bir güncelleme. Red Stone 3' ü bekleyeceğim.

Son düzenleme:
Yazılanları aynen uyguladım ama buton hala pasif. Zaten orda paylaşılan bilgi bu sorunun çözümü değil. Güncelleme olduğu zaman bilgi verip onay isteyecek sadece. Anlayacağın onu aktifleştirdik yani.

Ben hala sorunun cevabını alamadım. Buton neden pasif?

Çözüm için görüş ve önerilerinizi bekliyorum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı