Windows XP için virüs önerisi

Scorpion virüsünü dener misiniz? NOT: Sistem geri yükleme noktası oluşturulsa bile Windows çöküyor, format dahi işe yaramıyor diye görmüştüm bu virüse bulaşınca. Aman siz dikkat edin bir de lütfen video kaydı alıp sesli bir şekilde korkularınızı veya düşüncelerinizi virüsü kullanırken dile getirdiğiniz bir video çekip kanalınızın linkini atar mısınız?

Scorpion virüsünü dener misiniz? Not: Sistem geri yükleme noktası oluşturulsa bile Windows çöküyor, format dahi işe yaramıyor diye görmüştüm bu virüse bulaşınca. Aman siz dikkat edin bir de lütfen video kaydı alıp sesli bir şekilde korkularınızı veya düşüncelerinizi virüsü kullanırken dile getirdiğiniz bir video çekip kanalınızın linkini atar mısınız?

Kanalı yeni açacağım ve sessiz yapacağım sanırım :(. Ana bilgisayarıma bulaşmaması lazım Virtual box üzerinden deneyip bitirmek istiyorum açıkçası.

Kanalı yeni açacağım ve sessiz yapacağım sanırım :(. Ana bilgisayarıma bulaşmaması lazım Virtual box üzerinden deneyip bitirmek istiyorum açıkçası.
Hocam sesli yapın nolur. İnsanlar sizin sesinizden dolayı yaşınızı tahmin etse ne olacak ki? (Bu arada yaş ile ilgili birşey dememişsiniz ben sadece bir varsayım yaptım.) Çoğu kişi sessiz yapıyor ben sizin tepkilerinizi merak ediyorum. :D Mesela ben sanal makinede bile virüs test etsem altıma yapardım aıkçası. :D

Hocam sesli yapın ne olur? İnsanlar sizin sesinizden dolayı yaşınızı tahmin etse ne olacak ki? (bu arada yaş ile ilgili bir şey dememişsiniz ben sadece bir varsayım yaptım.) Çoğu kişi sessiz yapıyor ben sizin tepkilerinizi merak ediyorum. :D mesela ben sanal makinede bile virüs test etsem altıma yapardım aıkçası. :D

Kendi kendime konuşup duruyorum öyle anlarda :D utanırım biraz.

Hocam sesli yapın ne olur? İnsanlar sizin sesinizden dolayı yaşınızı tahmin etse ne olacak ki? (bu arada yaş ile ilgili bir şey dememişsiniz ben sadece bir varsayım yaptım.) Çoğu kişi sessiz yapıyor ben sizin tepkilerinizi merak ediyorum. :D mesela ben sanal makinede bile virüs test etsem altıma yapardım aıkçası. :D

İstersen Discord adınızı verin sizde :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı