Aradan yıllar geçmesine rağmen ne düşünüyorsunuz?
Aradan yıllar geçmesine rağmen ne düşünüyorsunuz?
7bile kullandım tabi bankacılık ya da sosyal medya şifrelerimi kaydetmedim önüme gelen dosyaları da indirmiyorum sadece güncel programlar çalışmıyorEğer nostalji yapmak istiyorsan sanal makine olarak kurun bence.
Yıllardır LKS 1.89 kullandığımızdan muhasebe bilgisayarını Windows 7'de tutuyorduk. Kasım ayında SSD takviyesi ile Windows 11 IoT LTSC'ye geçirdim.Ben Windows 10 da XP gibi his ediyorumdaha kullanan varsa bilgisayarı taş devrinden kalmıştır.
Ben de Windows 7 çocuğuyumBen Windows 10 da XP gibi his ediyorumdaha kullanan varsa bilgisayarı taş devrinden kalmıştır.
(Dönemime göre)Ben Windows 10 da XP gibi his ediyorumdaha kullanan varsa bilgisayarı taş devrinden kalmıştır.
İnternet erişimi olmayan veya güvenlikli bir ağ üzerinden internete bağlandığı sürece, zamanındaki programlar elverdiğince kullanılabilir. Ya da içeride durabilir ve keyfince eski program, oyun v.b için kullanılabilir sonsuza kadar ya da sistem ne kadar dayanırsa - ki günümüzdekilerden daha uzun dayandıkları ortada.Aradan yıllar geçmesine rağmen ne düşünüyorsunuz?
Ona bakılırsa insanoğlunun kodladığı bir yazılım eskilerde güvenlik açıkları var da modern sistemlerde siber saldırılar yapılmıyor mu? bir şekilde açık bulup verilerimizi çalıyorlar "en yeni en güvenlidir" algısına bir de bu mantıkla bakıyorum birazcık kullanıcı deneyimi de fark ediyor.İnternet erişimi olmayan veya güvenlikli bir ağ üzerinden internete bağlandığı sürece, zamanındaki programlar elverdiğince kullanılabilir. Ya da içeride durabilir ve keyfince eski program, oyun v.b için kullanılabilir sonsuza kadar ya da sistem ne kadar dayanırsa - ki günümüzdekilerden daha uzun dayandıkları ortada.
Sistem değiştirilmeyecekse Linux distroları iş görecek seviyede bir sistem sunarlar.
Modern sistemlerde en azından sürekli güncelleme ve destek var. XP'nin mevcut güvenlik durumunu betimleyecek olursak profil fotoğrafını örnek verebiliriz.Ona bakılırsa insanoğlunun kodladığı bir yazılım eskilerde güvenlik açıkları var da modern sistemlerde siber saldırılar yapılmıyor mu? bir şekilde açık bulup verilerimizi çalıyorlar "en yeni en güvenlidir" algısına bir de bu mantıkla bakıyorum birazcık kullanıcı deneyimi de fark ediyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.