Windows'tan Linux'a geçilirse Windows ürün anahtarı gider mi?

Quartx

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, Ben Windows'tan Linux'a Dual Boot yapmadan sıfırdan geçmeyi düşünüyorum ama merak ettiğim şey var. Ben bilgisayara her format attigimda Windows ürün anahtarı otomatik etkinleştirilmiş olarak gözüküyor. Ben şimdi Linux kursam 2 hafta sonra geri Windows kursam ürün anahtarı durur mu? Veya silinir mi?

Linux kurmanız ve akabinde windowsa dönüş yapmanız kesinlikle anakarta gömülü veya microsoft hesabına kayıtlı Lisansı etkilemez ve bu nedenle lisans silinmez. Tekrar windows kurduğunuzda etkinleşir.

Merhaba, ben Windows'tan Linux'a Dual boot yapmadan sıfırdan geçmeyi düşünüyorum ama merak ettiğim şey var. Ben bilgisayara her format attigimda Windows ürün anahtarı otomatik etkinleştirilmiş olarak gözüküyor. Ben şimdi Linux kursam 2 hafta sonra geri Windows kursam ürün anahtarı durur mu? Veya silinir mi?

Dijital ürün anahtarı ise hayır etkilenmez.

Merhaba, Ben Windows'tan Linux'a Dual Boot yapmadan sıfırdan geçmeyi düşünüyorum ama merak ettiğim şey var. Ben bilgisayara her format attigimda Windows ürün anahtarı otomatik etkinleştirilmiş olarak gözüküyor. Ben şimdi Linux kursam 2 hafta sonra geri Windows kursam ürün anahtarı durur mu? Veya silinir mi?

Anakart degişmedin sürece problem yok

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı