Wireless adaptöründe yüksek Ping sorunu

baywarlow

Decapat
Öncelikle merhabalar ben masaüstü bilgisayarım için Wireless adaptörü aldım. Bunu kullandığım ilk günler hiç bir sorun olmadan sıkıntısız bir şekilde akıcı kullanıyordum ama bir ara bizim interneti kapattırıp 2 hafta sonra yeniden açtırdık. O sırada ben telefonun interneti ile bilgisayara baglanıp oyunumu oynardım ancak internet geldiği zaman bayağı gözle görülür bir yavaşlama gördüm. Bir süre sonra indirme yaparken 0 kb/sn ve 150 kb/sn arasında hızlıca inip cıktıgını gördüm. Oyun oynarken 18'de sabit olan ping simdi 150 200 hatta bazen 5000 olup oyundan kopmalara sebep oluyor şimdiden teşekkür ederim okuduğunuz için :)
Not: Telefonlarda gayet internet hızlı ve akıcı tek sorun bilgisayarda yavaş olması.

Son düzenleyen: Moderatör:
Modeminiz ile bilgisayarınız arasındaki sinyal seviyesi yüzünden sorun yaşıyor olabilirsiniz. Wi-Fi adaptörünü yerini değiştirin. Örnek: USB uzatma koblosu ile adaptörü modemin daha rahat görebileceği bir yere koyun. Ya da kablolu bir modelse yerini değiştirin. Ya da modemi adaptörü daha rahat görebileceği bir yere alın. Modem ile adaptör arasındaki mesafe belirtilmemiş. Adaptör belirtilmemiş. Bunlar belirtilirse daha sağlıklı çözüm önerisi illa getirilir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı