Witcher 1 kontrolleri

LastRienn

Picopat
Daha fazla  
Çok acayip sol tıka basıyorum. Tepki yok, nasıl savaşacağım? Bıçağı elime alamıyorum. W-a-s-D ile yürüyemiyorum. Q, e basıyorum hiçbir şey olmuyor. Nasıl kontrol ayarı bunlar? Birisi yardımcı olsun.

Çözüm olarak işaretlerseniz güzel olur​

fare düzenleme​

• sol tıklama — sol fare tıklaması, oyundaki saldırı, bir şeyler toplama, NPC'ler ile konuşma vb.
  • sağ tıklama — sağ fare tıklaması Witcher işaretleri için kullanılır.

hareket düzenleme​

• Belirli bir noktaya gitmek için ok simgeniz olduğunda sol tıklatın.
  • İmleç Geralt'tan daha uzaktayken belirli bir yönde çalışmaya devam etmek için sol tıklatın ve basılı tutun.
  • İmleç Geralt'ta veya yakınındayken belirli bir yönde yürümeye devam etmek için sol tıklatın ve basılı tutun.
  • Kaçmak veya eğilmek için sağ tıklatın ve bir işaret seçildiğinde bir işaret atın.
  • Kaçamak bir manevra yapmak için ok simgeniz olduğunda çift sol tıklatın.
  • Kamerayı kaydırmak için imleci ekranın sağ veya sol kenarına taşıyın.

Çok acayip sol tıka basıyorum. Tepki yok, nasıl savaşacağım? Bıçağı elime alamıyorum. W-a-s-D ile yürüyemiyorum. Q, e basıyorum hiçbir şey olmuyor. Nasıl kontrol ayarı bunlar? Birisi yardımcı olsun.
Bir kere bas kendi vuracak. İmleç kırmızı olunca bir daha bas. Daha güçlü vuracak. Otomatik bir döngü.

Saldırmak istediğin NPC'ye sol tık ile basıyorsun sürekli basma 1 kere bas sonra ortada kılıç amblemi gibi bir şey oluyor o turuncu falan olunca tekrar basınca kombo yapmış oluyorsun. Z X C bunlar kılıç tutuşu. Bende yeni başladım anladığım kadarıyla böyle.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı