Witcher 1 ve 2 oynamadan 3 oynamak ne kadar mantıklı?

Witcher 1'in optimizasyon sorunları vardı diye hatırlıyorum. Düzeltildiyse bilemiyorum da ben serinin hatrına zar zor bitirmiştim ve bitirirken de çok çile çektiğimi söyleyebilirim. Birinci oyunundan ziyade ikinci oyununu oynaman yeterli olacaktır diye düşünüyorum. Serinin fanıysan bilemem, birinci oyununu da al oyna derim.
 
Bu oyunu öyle sonbahar indiriminde ucuz diye almıştım. Yani eski konulara baktım da şimdi pek fanı olduğum söylenemez oyunu oynamak eğlenceli geliyor. İlk seri oyunları alıp 1-2 saat oynayıp bırakıp da hikayenin içine etmek de istemiyorum. Hem baştan başlamak mantıklı olur mu ?
 
Bu oyunu öyle sonbahar indiriminde ucuz diye almıştım. Yani eski konulara baktım da şimdi pek fanı olduğum söylenemez oyunu oynamak eğlenceli geliyor. İlk seri oyunları alıp 1-2 saat oynayıp bırakıp da hikayenin içine etmek de istemiyorum. Hem baştan başlamak mantıklı olur mu?

Dediğim gibi hocam, grafikler ve mekanikler konusunda takıntım yok, eski oyunları da rahatça oynarım diyorsanız başlayabilirsiniz, hikayesi gayet iyi. Ben çok takılmıştım mesela o yüzden devam edemedim. O yüzden kendinize göre karar vermelisiniz.
 

Geri
Yukarı