Witcher 3 alınır mı?

Arkadaşlar, hikaye oyunlarını pek sevmiyorum ama bu oyunu herkes olumlu yorum yapmış. Öncesinde Witcher 2 oynadım ama 20 saat oynandıktan sonra sıktı ve devam edemedim. Bu oyunda beni en çok çeken şey at olması. Sırf at sevgimden M&B Warband almışlığım var. Bu oyunun bütün hikayesiyle yan göreviyle 200 saat oluyormuş. Ben daha Witcher 2'ye 20 saat dayandım. Sizce Witcher 3 daha mı eğlenceli? Oyunda at ile Free roam (serbest dolaşma) yapabilir miyim? Oyunda muhtemelen 15-20 FPS alacağım indirirsem. Sizce zevk alır mıyım? İlk kez 200 saat süren bir hikaye oyunu oynamış olacağım. Oyun bir süre sonra sıkar mı?

Kesinlikle alınır. Ley leleleleleey, Ryzen 3200G nin kendi grafik birimi bile normal ayarlarda akıcı oynatıyor bu arada.

Arkadaşlar, hikaye oyunlarını pek sevmiyorum ama bu oyunu herkes olumlu yorum yapmış. Öncesinde Witcher 2 oynadım ama 20 saat oynandıktan sonra sıktı ve devam edemedim. Bu oyunda beni en çok çeken şey at olması. Sırf at sevgimden M&B Warband almışlığım var. Bu oyunun bütün hikayesiyle yan göreviyle 200 saat oluyormuş. Ben daha Witcher 2'ye 20 saat dayandım. Sizce Witcher 3 daha mı eğlenceli? Oyunda at ile Free roam (serbest dolaşma) yapabilir miyim? Oyunda muhtemelen 15-20 FPS alacağım indirirsem. Sizce zevk alır mıyım? İlk kez 200 saat süren bir hikaye oyunu oynamış olacağım. Oyun bir süre sonra sıkar mı?
Witcher 2'yi bitirdiysen 3. oyuna başlamalısın.

Şunu söylemeliyim, ilk görevler gerçekten biraz sıkıcı. Bu yüzden ilk 2 saatte sıkılmanız çok doğal. Hemen iade etmeyin, biraz daha oynayın. Göreceksiniz ki oyun gittikçe açılacak, şahane bir oyuna dönüşecek. Kesinlikle almalısınız.

Oyun tek kelimeyle harika ingilizcen yeterli seviyede değil ise Türkçe alt yazısı da bulunmakta. Sırf Türkçe dil desteğinden dolayı bile alınır.

Şu paketi öneririm ben geçen indirimde 22TL'ye almıştım beklersen tekrar indirime girebilir belki. Bildiğim kadarıyla attığım paketteki DLC'ler oyunun hikayesini değiştiriyor yani birkaç kez farklı hikayelerde oynama imkanın olur. Kesinlikle denemeye değer.

Witcher 2'yi bitirdiysen 3. oyuna başlamalısın.

Şunu söylemeliyim, ilk görevler gerçekten biraz sıkıcı. Bu yüzden ilk 2 saatte sıkılmanız çok doğal. Hemen iade etmeyin, biraz daha oynayın. Göreceksiniz ki oyun gittikçe açılacak, şahane bir oyuna dönüşecek. Kesinlikle almalısınız.

Oyun Yenneferi bulduktan ve Ciri'yi aramaya başladıktan sonra daha güzel hale geliyor, başlangıcı bile mükemmel oyunun.

Ley leleleleley leleley.

Merhabalar. 15-20 FPS sıkıntı olabilir. Ben çok sevdim ama kuzenimi hiç sarmamıştı mesela. Sana 2006’da çıkmış güzel bir oyun söyleyeyim dilediğin kadar atınla gezersin. İsmi Gun.
Skyrim’de isteklerinizi karşılayabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı