Witcher 3 Baron'un karısını bulmak

KÖPEK

Decapat
Daha fazla  
Witcher 3'te baronun karısını bulma görevinde benden ipuçları bulmamı istiyor ama harita da herhangi bir yer işaretli değil ve başka forumlarda bir kitaptan bahsediyorlar ama benim envanterimde öyle bir kitap yok. Yardım edebilir misiniz?

Witcher 3'te baronun karısını bulma görevinde benden ipuçları bulmamı istiyor ama harita da herhangi bir yer işaretli değil ve başka forumlarda bir kitaptan bahsediyorlar ama benim envanterimde öyle bir kitap yok. Yardım edebilir misiniz?
Merhabalar. Size otomatik olarak o görev gelmiş. O bir görev değil zaten. Siz ipuçlarını bulduğunuzda o görev otomatik olarak yapılacak. "J" tuşuna basıp ekran görüntüsü atar mısınız?

Kitap konusuna gelirsek ise, büyük ihtimal Kocakarılar görevindesiniz. Eğer Keira Metz'in görevini yaptıysanız o kitap envanterinizde olacaktır. Görev Eşyaları kısmında kitap olacak. Onu okuyun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı