Witcher 3 sürekli birilerini bulmak

Makaleler
1
Daha fazla  
Öncelikle iyi forumlar. Bugün Witcher 3'e başladım. Hikayenin başlarındayım daha, hikaye güzel gibi duruyor, fakat baronla tanıştığımdan beri karısı ve kızı için sürekli birilerini bulmak zorundayım. Bu nereye kadar devam edecek? Yanlışlıkla yan görevlerden birine mi atladım acaba? Tam o vahşi avların ışınlandığı bizim de onların peşinden gitmeye başladığımız yerde kaydedip kapattım bugünlük. Biri beni aydınlatırsa sevinirim. Bir de bu ikna kabiliyetini nasıl geliştiricektik? Eğitimde okumuştum ama unuttum. Hala seviye bir de.

Yahu. Bir tane bile kötü yorum duymadım bu oyunla ilgili acayip heyecanlandırıyor beni. Hadi hayırlısı bakalım.

Belki ben de 3'ü çok seversem 2 oynarım.

Hocam ben normalde kötü yorum yazıyordum. Çünkü gerçekten sabredemediğim için oyunun güzel tarafını görememişim. Ardından forumdaki bazı arkadaşlar sayesinden oyuna yeniden şans verdim.

Hocam ben normalde kötü yorum yazıyordum. Çünkü gerçekten sabredemediğim için oyunun güzel tarafını görememişim. Ardından forumdaki bazı arkadaşlar sayesinden oyuna yeniden şans verdim.

:) ya bir de bu cinsellik çok var mı oyunda? Odaya bir an annem veya kardeşim girecek diye alnımdan ter akıyor. Sahneyi geçmek de istemiyorum.
Ben yan görevlerle o baron kısmına gelesiye kadar Geralt'ın 7 ceddini buldum ama sıkılmadım hatta fark bile etmedim sen nasıl hemen fark ettin?

Yahu birine gidiyorum yarım yamalak bilgi veriyor ona gönderiyor, ona gidiyorum şunu yapmazsan bilgi vermem diyor ona gönderiyor, o ona, o ona derken dedim acaba hep mi böyle devam edecek.

Öncelikle iyi forumlar. Bugün Witcher 3'e başladım. Hikayenin başlarındayım daha, hikaye güzel gibi duruyor, fakat baronla tanıştığımdan beri karısı ve kızı için sürekli birilerini bulmak zorundayım. Bu nereye kadar devam edecek? Yanlışlıkla yan görevlerden birine mi atladım acaba? Tam o vahşi avların ışınlandığı bizim de onların peşinden gitmeye başladığımız yerde kaydedip kapattım bugünlük. Biri beni aydınlatırsa sevinirim. Bir de bu ikna kabiliyetini nasıl geliştirecektik? Eğitimde okumuştum ama unuttum. Hala seviye bir de.
Oyunun amacı manevi kızımız Ciri'yi bulmak. Bunun için de Ciri'nin görüşmüş olabileceği insanları bulup onlardan bilgi almaya çalışıyoruz. Burası Witcher Evreni olduğundan dolayı kimse bilgiyi bedavaya vermiyor. Ayak işlerini yapmak zorunda kalıyoruz. Ne yalan söyleyeyim, oyunun %60-65'i sürekli birilerini bulmakla geçiyor. Fakat sıkıcı olmuyor. Oyunun hikayesi gittikçe güzelleşiyor.

Yan görevlerden birine atlamamışsınız. Doğru görevdesiniz. Şuan Keira Metz ile "Cadının Peşinde" adlı görevi yapıyor olmalısınız. Ana görevdesiniz yani. Bu görev bittiğinde, yeni bir görev daha gelecek. Oldukça tuhaf fakat ilgi çekici bir görev. Spoiler vermeyeyim şimdi. Kısaca doğru görevdesiniz.

İkna kabiliyetinizi geliştirmek için ilk olarak Kullanılabilir Puan'a sahip olmanız gerekiyor. Eğer Kullanılabilir Puan'ınız varsa, "K" tuşuna basıp Geralt'ı geliştirmek için "Karakter Paneli"ne girin. "İŞARETLER" yazan kısıma tıklayıp "KANDIRMA" adlı yeteneği geliştirmeye başlayın. Sonrasında ise yeteneği, sağdaki yetenek ağaçlarının bir gözüne yerleştirin. Böylece İkna Kabiliyeti artacaktır. Örneğin ben bu yeteneği 3/3 yaptım yani fulledim. Sebebi ise bazı düşmanları kandırmam, ikna etmem için oyunun bana bu yeteneği 3 yapmamı söylemesindendi. 1/3 yaparsanız çoğu düşman için bu özelliği kullanamayacaksınız. Çünkü çoğu kanmayacak. 2/3 yapıp biraz daha geliştirirseniz çoğu düşmanda kullanabileceksiniz. 3/3 yaparsanız tüm düşmanlarda kullanabileceksiniz.
Adsız.png

Oyunda da cinsellik biraz var. Fakat tüm cinsel ilişkiler sizin seçimleriniz ile gerçekleşiyor. Atladığım var mı bilmiyorum fakat tüm cinsel ilişkiler bizim seçimlerimiz doğrultusunda oluyor diye hatırlıyorum. Onun dışında bazı görevlerde kadınların göğsü görünebiliyor.

Oyunun amacı manevi kızımız Ciri'yi bulmak. Bunun için de Ciri'nin görüşmüş olabileceği insanları bulup onlardan bilgi almaya çalışıyoruz. Burası Witcher evreni olduğundan dolayı kimse bilgiyi bedavaya vermiyor. Ayak işlerini yapmak zorunda kalıyoruz. Ne yalan söyleyeyim, oyunun %60-65'i sürekli birilerini bulmakla geçiyor. Fakat sıkıcı olmuyor. Oyunun hikayesi gittikçe güzelleşiyor.

Yan görevlerden birine atlamamışsınız. Doğru görevdesiniz. Şu an keira metz ile "cadının peşinde" adlı görevi yapıyor olmalısınız. Ana görevdesiniz yani. Bu görev bittiğinde, yeni bir görev daha gelecek. Oldukça tuhaf fakat ilgi çekici bir görevspoiler vermeyeyim şimdi. Kısaca doğru görevdesiniz.

İkna kabiliyetinizi geliştirmek için ilk olarak kullanılabilir Puan'a sahip olmanız gerekiyor. Eğer kullanılabilir puan'ınız varsa, "k" tuşuna basıp Geralt'ı geliştirmek için "karakter paneli"ne girin. "İşaretler" yazan kısma tıklayıp "kandırma" adlı yeteneği geliştirmeye başlayın. Sonrasında ise yeteneği, sağdaki yetenek ağaçlarının bir gözüne yerleştirin. Böylece ikna kabiliyeti artacaktır. Örneğin ben bu yeteneği 3/3 yaptım yani fulledim. Sebebi ise bazı düşmanları kandırmam, ikna etmem için oyunun bana bu yeteneği 3 yapmamı söylemesindendi. 1/3 yaparsanız çoğu düşman için bu özelliği kullanamayacaksınız. Çünkü çoğu kanmayacak. 2/3 yapıp biraz daha geliştirirseniz çoğu düşmanda kullanabileceksiniz. 3/3 yaparsanız tüm düşmanlarda kullanabileceksiniz.

Oyunda da cinsellik biraz var. Fakat tüm cinsel ilişkiler sizin seçimleriniz ile gerçekleşiyor. Atladığım var mı bilmiyorum fakat tüm cinsel ilişkiler bizim seçimlerimiz doğrultusunda oluyor diye hatırlıyorum. Onun dışında bazı görevlerde kadınların göğsü görünebiliyor.

Verdiğiniz bilgiler ve ayırdığınız zaman için teşekkürler. Bir sorunum daha var. Şimdi aile meselelerinde tamara ile görüştüm. Sonra eve asker girdi falan en son ikisi de ayrıldı, ardından ben tek kaldım ve görev olarak da aile meseleleri velende annayı bulmak için daha fazla ipucu ara yazıyor. Fakat ne evde ipucu var ne de oxenfurtta. Haritada da bir şey görünmüyor. Ne yapacağım?

Yahu. Bir tane bile kötü yorum duymadım bu oyunla ilgili acayip heyecanlandırıyor beni. Hadi hayırlısı bakalım.

Belki ben de 3'ü çok seversem 2 oynarım.
Combatı çok tekrar ediyor kaç vurdan ibaret ben genelde RPG oyunlarında ikna yeteneğini fullerim axii fullediğime değmemişti sürekli kullandırtmıyor kullandırttığı yerlerinde çoğunda ikna ettiğin kişiye yanındakiler büyü yaptığını anlıyor her türlü combata girmek zorunda kalıyorsun onun dışında ortalama bir RPG oyunu.

Verdiğiniz bilgiler ve ayırdığınız zaman için teşekkürler. Bir sorunum daha var. Şimdi aile meselelerinde tamara ile görüştüm. Sonra eve asker girdi falan en son ikisi de ayrıldı, ardından ben tek kaldım ve görev olarak da aile meseleleri velende annayı bulmak için daha fazla ipucu ara yazıyor. Fakat ne evde ipucu var ne de oxenfurtta. Haritada da bir şey görünmüyor. Ne yapacağım?
"J" tuşuna basıp ekran görüntüsü atar mısın?

:) ya bir de bu cinsellik çok var mı oyunda? Odaya bir an annem veya kardeşim girecek diye alnımdan ter akıyor. Sahneyi geçmek de istemiyorum.

Yahu birine gidiyorum yarım yamalak bilgi veriyor ona gönderiyor, ona gidiyorum şunu yapmazsan bilgi vermem diyor ona gönderiyor, o ona, o ona derken dedim acaba hep mi böyle devam edecek.
Hocam %90 anlayabiliyorsunuz cinsellik geleceğini, ona göre hazır olursunuz. 😅

Bir tane bile kötü yorum duymadım bu oyunla ilgili acayip heyecanlandırıyor beni. Hadi hayırlısı bakalım.
Benden duyabilirsin: Oyun çok sıkıcı. Vuruş hissiyatı yok. Boss'lar birbirlerinin kostüm giymiş halleri. Zorluk dengesi hiç yok. En zor ayarda oynarken başlarda sıtkım sıyrıldı ölmekten, sonlara doğru da doğru dürüst ekrana bakmadan kestim düşmanları.
Bunları senin şevkini kırmak için demiyorum, sadece kendi fikirlerim.

"J" tuşuna basıp ekran görüntüsü atar mısın?

Baronla konuştum, onda iş yok. Haritada acaba ünlem işareti ile gösterilen görev mevcut denilen yere mi gideceğim?

Dosya Ekleri

• The Witcher 3 Screenshot 2020.11.18 - 17.14.32.47.png
    The Witcher 3 Screenshot 2020.11.18 - 17.14.32.47.png
    1,2 MB · Görüntüleme: 177
  • The Witcher 3 Screenshot 2020.11.18 - 17.13.42.69.png
    The Witcher 3 Screenshot 2020.11.18 - 17.13.42.69.png
    1,3 MB · Görüntüleme: 92
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı