Witcher 3 sürekli birilerini bulmak

Makaleler
1
Daha fazla  
Öncelikle iyi forumlar. Bugün Witcher 3'e başladım. Hikayenin başlarındayım daha, hikaye güzel gibi duruyor, fakat baronla tanıştığımdan beri karısı ve kızı için sürekli birilerini bulmak zorundayım. Bu nereye kadar devam edecek? Yanlışlıkla yan görevlerden birine mi atladım acaba? Tam o vahşi avların ışınlandığı bizim de onların peşinden gitmeye başladığımız yerde kaydedip kapattım bugünlük. Biri beni aydınlatırsa sevinirim. Bir de bu ikna kabiliyetini nasıl geliştiricektik? Eğitimde okumuştum ama unuttum. Hala seviye bir de.

Baronla konuştum, onda iş yok. Haritada acaba ünlem işareti ile gösterilen görev mevcut denilen yere mi gideceğim?
O görev, bir süre sonra Cadının Peşinde adlı görevle bağlantılı oluyor. Şuanda sen, Cadının Peşinde adlı görevi yapman gerekiyor. Emin olmak için, J tuşuna basıp, ekran görüntüsü alıp buraya atar mısın?

O görev, bir süre sonra Cadının Peşinde adlı görevle bağlantılı oluyor. Şuanda sen, Cadının Peşinde adlı görevi yapman gerekiyor. Emin olmak için, J tuşuna basıp, ekran görüntüsü alıp buraya atar mısın?
Fotoğraf var zaten attım 2 adet fotoğraf ama herhalde sizde gözükmüyor. Göreve geçebildim sonunda, ilanlara baktım görev verdi. Köyde şimdi hanımlardan hançeri aldım ayanın yanına gidiyorum ve yine bilgi almak için canavar kesmem gerekiyor. eğer sürekli böyle gidecekse bu beni sıkar. Oyunun konusuyla felan hiç bir problemim yok. Sadece akıcılık yok gibi, hiç bir şey öğrenemiyorum. Sürekli birilerine yardım etmek zorundayım ki yarım yamalakta olsa bilgi alabileyim.

Fotoğraf var zaten attım 2 adet fotoğraf ama herhalde sizde gözükmüyor. Göreve geçebildim sonunda, ilanlara baktım görev verdi. Köyde şimdi hanımlardan hançeri aldım ayanın yanına gidiyorum ve yine bilgi almak için canavar kesmem gerekiyor. eğer sürekli böyle gidecekse bu beni sıkar. Oyunun konusuyla felan hiç bir problemim yok. Sadece akıcılık yok gibi, hiç bir şey öğrenemiyorum. Sürekli birilerine yardım etmek zorundayım ki yarım yamalakta olsa bilgi alabileyim.
Tamam. Bahsettiğim gibi. Baron'un eşini bulabilmeniz için şuanda Kocakarılar'ın görevini yapıyorsunuz. Yapacağınız tek şey, J tuşuna basıp, oradan görev degistirmek olacaktı. Siz yanlış anladınız. Doğru görevi yapıyorsunuz. Dikkat edin. Yapacağınız görevde, büyük ve zorlu bir karar vereceksiniz. Bu kararınız doğrultusunda bir şeyler olacak spoiler vermeyeyim.

Oyun %60 bu şekilde ilerliyor. Bilgi almak için insanlara yardım ediyoruz. Fakat yukarıda da bahsettiğim gibi genellikle görevlerde karar veriyorsunuz ve bu kararınız ileride yaşayacaklarınızı etkiliyor. Oyunun en can alıcı noktalarından birisi de burası işte :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı