Witcher 3'te baronun karısını bulma görevinde benden ipuçları bulmamı istiyor ama harita da herhangi bir yer işaretli değil ve başka forumlarda bir kitaptan bahsediyorlar ama benim envanterimde öyle bir kitap yok. Yardım edebilir misiniz?
Witcher 3'te baronun karısını bulma görevinde benden ipuçları bulmamı istiyor ama harita da herhangi bir yer işaretli değil ve başka forumlarda bir kitaptan bahsediyorlar ama benim envanterimde öyle bir kitap yok. Yardım edebilir misiniz?
Merhabalar. Size otomatik olarak o görev gelmiş. O bir görev değil zaten. Siz ipuçlarını bulduğunuzda o görev otomatik olarak yapılacak. "J" tuşuna basıp ekran görüntüsü atar mısınız?
Kitap konusuna gelirsek ise, büyük ihtimal Kocakarılar görevindesiniz. Eğer Keira Metz'in görevini yaptıysanız o kitap envanterinizde olacaktır. Görev Eşyaları kısmında kitap olacak. Onu okuyun.
Ben dün cadı yani herhalde keira oluyor onla görevlere başladım bir Elf'i arıyorduk o görevin bir kısmında manuel Save alıp çıktım oyundan sanırım şimdiki görevden sonra verecek o kitabı.
Kocakarıları bulduktan sonra seçimlerinize dikkat edin baronun hikayesinin farklı sonları var. Gwent kartlarını topluyorsanız baronla Gwent oynamayı unutmayın
Kocakarıları bulduktan sonra seçimlerinize dikkat edin baronun hikayesinin farklı sonları var. Gwent kartlarını topluyorsanız baronla Gwent oynamayı unutmayın