The Witcher 3: Wild Hunt - Game of the Year Edition
bu şekilde almıştım o yüzden mi bunlar çıkıyor yoksa bedava olanlar mı bunlar?
Eki Görüntüle 1570316
Hangisini seçmeliyim ilk defa oynayacağım?
GOTY edition içinde bulunan dlc paketleri bunlar (blood and wine ve hearth of stone) taze başlangıç ile ana hikayeyi oynayabilirsinizThe Witcher 3: Wild Hunt - Game of the Year Edition
Eki Görüntüle 1570316
hangisini seçmeliyim ilk defa oynayacağım?
Bu zorluk. Ben ilk oynayışımda kan ve kırık kemikler(zor) modda oynamıştım ama oyunu anladıktan sonra çok kolay geliyor. En başta hikaye ve kılıç oynayıp kademeli olarak arttırmanızı tavsiye ederim.The Witcher 3: Wild Hunt - Game of the Year Edition
Eki Görüntüle 1570316
hangisini seçmeliyim ilk defa oynayacağım?
En baştakini seçtim hocam.Bu zorluk. Ben ilk oynayışımda kan ve kırık kemikler(zor) modda oynamıştım ama oyunu anladıktan sonra çok kolay geliyor. En başta hikaye ve kılıç oynayıp kademeli olarak arttırmanızı tavsiye ederim.
Bu tür oyunlarda deneyiminiz yoksa iyi yapmışsınız. Size tavsiyem 10-15 seviyede bir zorluğu bir tık arttırmanız. Tabii size kalmış.En baştakini seçtim hocam.
Hocam hep FPS oyunları oynadım,1050ti r5 2600x sistemde yüksek ayarda 60 fps alıyorum iyi midir kötü mü?Bu tür oyunlarda deneyiminiz yoksa iyi yapmışsınız. Size tavsiyem 10-15 seviyede bir zorluğu bir tık arttırmanız. Tabii size kalmış.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.