Witcher 3 Bitmesi Sonrası Oluşan Boşluk

WayneR

Hectopat
Daha fazla  
Geçenlerde Witcher 3'ü kötü sonla bitirdim daha sonra vicdan azabından sisler adası Save mi açtım ve oyunu iyi sonla bitirdim. Ama sonra içimde bir boşluk hissettim. Daha önce hiçbir oyun bana böyle bir etki bırakmadı bazılarına saçma gelebilir ama bana böyle oldu. Artık her kalktığımda "hadi Witcher'a devam edelim! " Diyemeyeceğim. Şimdi DLC'lere geldi sıra ama içimden bir ses "geraltın hikayesi bitti! " Diyor ve oynama isteğim kaçıyor. Şu an neden bu konuyu açtığımı sorguluyorum. Karakterlere çok bağlanmıştım. Sanırım bir noktada sorunun içimdeki boşluk ve yalnızlık olduğunu anladım...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu boşluk duygusu yaygın bir his galiba, bende de olmuştu. Bu konuda reddit'de, sanırım kotaku'da ve başka yerlerde paylaşımlar okuduğumu hatırlıyorum.

Witcher 3'den sonra beni hikayesiyle içine çeken ve tatmin eden oyun bulmakta daha da zorluk yaşamaya başladım. Böyle bir yan etkisi de oldu bende sanırım.

Oyun bittikten sonra ben de kitaplarını okumaya başladım. Diziyi de seyrettim. Oyunu tekrar oynayacağım sanırım bir ara.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı