Witcher 3 çok karışık

arthurmorgan35

Femtopat
Katılım
16 Nisan 2021
Mesajlar
81
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar bu oyunu 2 kez başlayıp sildim. Ana ve yan görevler eğlenceli fakat oyun çok karışık geliyor. Bir sürü skill, eşya, zart zurt şeyler var. Belki de RPC olmasından kaynaklıdır bu durum. Bunlarla uğraşmadığım sürece de oyun zorlaşmaya başlıyor. İlla eşya falan dizmem mi gerekiyor? Sürekli envantere gir çık, hiç sevemedim yani. Daha kolay normal aksiyon oyunu gibi oynamanın bir yolu var mı acaba?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Oldukça basit bence. Ben çok fazla oyunlarla haşır neşir olmamama rağmen çok kolay bir şekilde çözdüm. Hatta yeni başlayanlara rehber yapma gibi bir fikir var aklımda. En yakın zamanda yapacağım.
 
Arkadaşlar bu oyunu 2 kez başlayıp sildim. Ana ve yan görevler eğlenceli fakat oyun çok karışık geliyor. Bir sürü skill, eşya, zart zurt şeyler var. Belki de rpc olmasından kaynaklıdır bu durum. Bunlarla uğraşmadığım sürece de oyun zorlaşmaya başlıyor. İlla eşya falan dizmem mi gerekiyor? Sürekli envantere gir çık, hiç sevemedim yani. Daha kolay normal aksiyon oyunu gibi oynamanın bir yolu var mı acaba?

Oyunda ilerledikçe hangi eşyanın nerede kullanıldığını skillerin ne işe yaradığını vs. kavrıyorsun oyunda anlamak için normal olarak belirli bir zaman geçirmelisin.
 
Yaklaşık 400 saat Witcher 3 oynamış bir insanım. Eğer orta zorlukta oynarsanız çok da fazla iksirler ile falan uğraşmanıza gerek yok. Oyundaki envanter derinliği üst zorluk seviyelerinde büyük ihtiyaç haline geliyor. Tavsiyem ilk seferde orta zorlukta oynayıp zaman zaman iksirleri ve büyü kitaplarına göz atmanız, daha sonraki seferlerde zorluğu yükseltip iksir, büyü, Witcher teçhizatı gibi derin envanterlerle uğraşmanız yönündedir.
 
Ben de yeni başladım craft sistemini ve itemleri çözemedim çok karmaşık geliyor. Hikayeye odaklanmak istiyorum bu tarz şeyler ilgimi çekmiyor.
Hile ile belli bir item seviyesine yükseltsem oyunun gider mi?
 
Bana biraz abartıyorsun gibi geldi. Bir şey yapabiliyorsan ya rastgele birini seçersin ve sıfır zaman harcamış olursun ya da oturup zaman harcarsın, öğrenirsin, ona göre aksiyon alırsın.
Eşyalardan bahsetmişsin. Giyilebilenler diye anladım ben. Gümüş kılıç, çelik kılıç, göğüs zırhı, eldiven, çizme, pantolon. Tiplerinden zırh türü olanları ayırt edebiliyorsundur. Kılıçlara gelecek olursak da üstüne gelince yazıyor. Özellikleri de yazıyor. Sendekinden daha iyi ise giy. Bu kadar basit.
Yeteneklerden yakınıyorsan da ya oturup güzelce neyin ne olduğunu anlayıp kendine bir yol çizeceksin ya rastgele basacaksın ya da internetten önerilerden alacaksın.

Ben pek bir karışıklık görmüyorum.
 

Geri
Yukarı