Witcher 3 DLC'ler aktif olmuyor

MehdiSemur

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Diş Hekimi
Selam dostlar, Witcher 3 ana hikayeyi bitirdim. Blood and Wine ve Hearts of Stone DLC'leri haricinde hepsini indirmiştim. Oyuna başlarken aktif de etmiştim hatta. Oyunu bitirdim ve kalan DLC'leri indirdiğimde ise aktif etme yerini bir türlü bulamadım. Steam'de aktif ve inik gözüküyor. Ama oyun içinde sadece çıktı yazıyor. Şu an oyunu silip en baştan yüklüyorum. Çözümünü bilen arkadaşlar varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
(Tüm ayarlar kısmına baktım hiçbir türlü gözükmüyor, şu an oyunu yeniden indiriyorum tüm DLC'leri ile birlikte.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun içinde "Çıktı" yazıyorsa demek ki satın aldığınız gözükmüyor. "Yüklü" yazması lazım. Dolayısıyla görevler kısmında da gözükmeyecektir. Daha birkaç gün önce, sizinle aynı sorunu yaşayan bir arkadaşın konusuna yardım etmeye çalışmıştım fakat bir çözüm bulamamıştık. Sizin konunuza da maalesef yardım edemeyeceğim. Steam Destek ile iletişime geçebilirsiniz. Muhtelemen CDPR'e yönlendireceklerdir.

Oyun içerisinde J tuşuna basıp görev seçimi yapabilirsiniz. Orada gözüküyor olmalı.
Şu şekilde Jye basınca görev gözükmüyor zaten yüklü olmasına rağmen. DLC inik, ama oyunda aktif değil.
Oyun içinde "Çıktı" yazıyorsa demek ki satın aldığınız gözükmüyor. "Yüklü" yazması lazım. Dolayısıyla görevler kısmında da gözükmeyecektir. Daha birkaç gün önce, sizinle aynı sorunu yaşayan bir arkadaşın konusuna yardım etmeye çalışmıştım fakat bir çözüm bulamamıştık. Sizin konunuza da maalesef yardım edemeyeceğim. Steam Destek ile iletişime geçebilirsiniz. Muhtelemen CDPR'e yönlendireceklerdir.
Bu konuyla ilgi gerçekten bir sıkıntı var. Oyuna ilk başlamadan önce oyun içinden dlcleri yönetebiliyordum. Bir sıkıntı yoktu. Oyun ilerleyince kendi kendine silindi gitti resmen. Baya araştırdım ama bulamadım. Şuan tekrardan tüm dlcler ile birlikte indiriyorum. İnşallah olur. CDPR da çok ilgili olacak mı bilemiyorum.
Hocam görevler kısmında dlc görevi olması lazım.
Gözükmüyor bende, indiği halde aktif edemedim bir türlü.
Şöyle bir şey buldum hocam, işe yarar mı dersiniz? Oyunu tekrar indiriyorum ama olmazsa denemeye değer.
EVET ARKADAŞLAR OYUNU HER ŞEYİYLE SİLİP TEKRAR YÜKLEYİNCE DLC'LER KURULDU. sıkıntı yaşayan arkadaşlar aynı yöntemi yapabilir. steam clodua oyun kaydedildiyse eğer başladığınız yerden de devam edebiliyorsunuz. Herkese iyi günler..

Dosya Ekleri

• Screenshot_20210107-235728_Chrome.jpg
    Screenshot_20210107-235728_Chrome.jpg
    45,9 KB · Görüntüleme: 191
  • The Witcher 3 Screenshot 2021.01.08 - 08.23.31.99.png
    The Witcher 3 Screenshot 2021.01.08 - 08.23.31.99.png
    2,8 MB · Görüntüleme: 203
  • The Witcher 3 Screenshot 2021.01.08 - 08.23.39.89.png
    The Witcher 3 Screenshot 2021.01.08 - 08.23.39.89.png
    2,9 MB · Görüntüleme: 165
  • The Witcher 3 Screenshot 2021.01.08 - 08.23.48.47.png
    The Witcher 3 Screenshot 2021.01.08 - 08.23.48.47.png
    498,7 KB · Görüntüleme: 186
  • The Witcher 3 Screenshot 2021.01.08 - 08.23.59.43.png
    The Witcher 3 Screenshot 2021.01.08 - 08.23.59.43.png
    454,4 KB · Görüntüleme: 172
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı