Sürprizbozan Witcher 3 gaunter o'DIMM hakkında

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Renarchi

Hectopat
Katılım
16 Şubat 2021
Mesajlar
140
Makaleler
2
Yer
Kaer Morhen
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Kendisini Witcher 3'ün başında ak bostan da görüyoruz. Aradığımız kadından bahsetmememize rağmen aradığımız kadın "Yennefer" ı aradığımızı direkt anlıyor. Aslında biraz şüpheli bir davranış ama bunu oyunun "hearth of stone" DLC'sinde görüyoruz. Kendisi bizi ofierli askerlerden kurtarıyor ona borçlu duruma düşüyoruz. Olgierd'in dileklerini bitirdikten sonra buluşuyoruz o'DIMM Olgierd'in ruhunu istiyor ya olgierdi kurtaracağız ya da o'DIMM'in yanında olacağız. o'DIMM'in yanında olursanız size 5 seçenek sunar 1)5000 Kron 2)hızlı bir at 3)Ciri hakkında bilgiler verir 4) hiçbir zaman acıkmazsınız 5)hiçbiri. Olgierdi kurtarırsak o'DIMM ile yüzleşmek zorunda kalıyoruz ve onun mekanında bir bulmaca çözüp onu diyardan yolluyoruz ve olgierd bize kılıç veriyor. Aslında o'DIMM Ciri'nin güçlerinin var olmasında yer alıyor kendisinin tam olarak suretini bilmiyoruz ama çok güçlü bir varlık ileride tekrar göreceğimizi düşünüyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Geralt'ı 4.oyunda oynamazsak baş düşman olabilir.Yani ana karakterimiz Geralt kadar güçlü olmayan bir witcher ise ya da normal bir insan olursa baş düşman olabilir.
 
Gaunter O'dimm namı diğer Ayna ustası. Gaunter O'dimm görünüş olarak hiç dikkat çekmeyen, giyinişi klasik orta çağ insanı, normal akıcı bir şekilde konuşan biri gibi. Ama yapabileceklerine sıra gelince insanı dehşete düşürüyor. Zamanı durdurarak nasıl bir şey olduğunu kanıtlıyor. Sunduğu anlaşmalar ile evrene denge sağladığını ve ya yaramazlık yaptığını söylüyor.

O'dimm hakkında bunlardan başka bir şey bilinmemesi ne kadarda yazık...
 
Kendisine kim olduğunu sorduğumuzda kim olduğumu bilen ya öldü ya da ölmüşten beter bir duruma düştü falan diyor. İsteğe bağlı görevde bir profesörün evine gittiğinizde bazı şeyler daha anlaşılır oluyor. Profesöre gittiğimizde de görüyoruz ki profesör bir kontrat(onun gibi bir şey) karşılığında bu adamı araştırmaya başlamış. Sonrasında da o'dimm profesörü ziyaret edip demek beni merak ettin gibi bir şeyler söyleyip gözünü kör ediyor. Profesör onun hakkında şerrin kendisi olarak konuşuyor. Bir nevi şeytan diyebiliriz. İnsanların isteklerini yerine getiriyor ve karşılığında da canlarını alıyor. Oyunda Olgierd'i öldürecekken buna engel olursanız kendisi size bir bilmece soruyor ve onu çözmeye çalışıyorsunuz. Çözdüğünüzü farz edelim spoiler vermemek adına, havuza baktığımızda o'dimm'in yüzünün şeytani bir şekile girdiğini görebilirsiniz. Sonrasına Geralt onu havuzdan çıkarıp kaybettin defol diyor ve o'dimm uzaklaşırken anlamını bilmediğimiz dilde bir şeyler söylüyor. (Ben asla ölmem, geri döneceğim vs.) Sonrasında bir daha görmüyoruz kendisini zaten.
 
Kendisine kim olduğunu sorduğumuzda kim olduğumu bilen ya öldü ya da ölmüşten beter bir duruma düştü falan diyor. İsteğe bağlı görevde bir profesörün evine gittiğinizde bazı şeyler daha anlaşılır oluyor. Profesöre gittiğimizde de görüyoruz ki profesör bir kontrat(onun gibi bir şey) karşılığında bu adamı araştırmaya başlamış. Sonrasında da o'DIMM profesörü ziyaret edip demek beni merak ettin gibi bir şeyler söyleyip gözünü kör ediyor. Profesör onun hakkında şerrin kendisi olarak konuşuyor. Bir nevi şeytan diyebiliriz. İnsanların isteklerini yerine getiriyor ve karşılığında da canlarını alıyor. Oyunda Olgierd'i öldürecekken buna engel olursanız kendisi size bir bilmece soruyor ve onu çözmeye çalışıyorsunuz. Çözdüğünüzü farz edelim spoiler vermemek adına, havuza baktığımızda o'DIMM'in yüzünün şeytani bir şekile girdiğini görebilirsiniz. Sonrasına Geralt onu havuzdan çıkarıp kaybettin defol diyor ve o'DIMM uzaklaşırken anlamını bilmediğimiz dilde bir şeyler söylüyor. (ben asla ölmem, geri döneceğim vs.) Sonrasında bir daha görmüyoruz kendisini zaten.

Yeni Witcher oyununda easter egg olarak görebiliriz bence.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı