ysfakbyr06
Kilopat
Gemideki cin tek atıyor, bossları kesmenin sırrı iyice karakteri kasıp da gitmek mi? Ama haritada göremiyoruz ki boss olduğunu, birden karşımıza çıkıyor. Cin görevi nasıl yapılır?
Kodların çalışması lazım ya. Bende çalışıyor. Harfler önemli. god yazın. Küçük harflerle.Yaptım kodlar çalismiyor konsol calisiyor ama
Kodların çalışması lazım ya. Bende çalışıyor. Harfler önemli. God yazın. Küçük harflerle.
Yazdim olmuyor mesela ciri yazdım olmadıKodların çalışması lazım ya. Bende çalışıyor. Harfler önemli. god yazın. Küçük harflerle.
Neyi attınız hocam klasöre ben öyle bir şey demedim ki ya. Ayrıca Ciri bu şekilde yazılıyor. C büyük şekilde. Harflere dikkat edin demiştim.Ben Steam'den aldim oyunu oranin klasörüne attım
Yazdim olmuyor mesela ciri yazdım olmadı
Neyi attınız hocam klasöre ben öyle bir şey demedim ki ya. Ayrıca Ciri bu şekilde yazılıyor. C büyük şekilde. Harflere dikkat edin demiştim.
Neyi attınız hocam klasöre ben öyle bir şey demedim ki ya. Ayrıca Ciri bu şekilde yazılıyor. C büyük şekilde. Harflere dikkat edin demiştim.
Hile ile oynarken zevk alıyorsanız bir şey diyemem.Nasılsın Witcher senin sayende bossları geçtim
Hile ile oynarken zevk alıyorsanız bir şey diyemem.
Hile ile oynarken zevk alıyorsanız bir şey diyemem.
Hileyi kapatacağım zor bölümlere gelirsem aktif ederim
Bosslara 3 vuruşta öldürüyorum konsola ne yazarsam geri eski gücüne ulaşır acaba?
Hileleri kapatmak için aynı hileyi yeniden yazın.
Dostum oyunlar senin eğlenmen için vardır. Nasıl eğleniyorsan öyle oyna. Ama ben hayatım boyunca hile kullanmadım ve çok eğlendim. Ben önermem, asla da önermedim. Eğer oyunu bitirmekse amacın herkese tek at hikayeyi de boşlukla geç hemen bitsin ama Witcher'ın hikayesi çok iyidir. Ben senin yerinde olsam oyunu iyice kavrar en baştan başlardım. Oyunu fazla bilmiyorsan rehberlerimden oyun hakkında bilgiye ulaşabilirsin.Hileyle kurt adam cadı kestim normalde kesemezdim oyunda 24 saatim var daha erken mi biter oyun normal oynayıştan oyun hileyle kaç saatts biter tam olarak bide hile kullanmamı tavsiye eder misin yoksa oynayımmı
Dostum oyunlar senin eğlenmen için vardır. Nasıl eğleniyorsan öyle oyna. Ama ben hayatım boyunca hile kullanmadım ve çok eğlendim. Ben önermem, asla da önermedim. Eğer oyunu bitirmekse amacın herkese tek at hikayeyi de boşlukla geç hemen bitsin ama Witcher'ın hikayesi çok iyidir. Ben senin yerinde olsam oyunu iyice kavrar en baştan başlardım. Oyunu fazla bilmiyorsan rehberlerimden oyun hakkında bilgiye ulaşabilirsin.
Rehber: Yeni başlayanlar için The Witcher 3: Wild Hunt
Selamlar. Sosyal'de birkaç tane yeni Witcher gördüm ve yeni başlayanlar için The Witcher 3: Wild Hunt rehberi hazırlamak istedim. Bilmeniz gereken her şeyi bu rehberde maddeler halinde bulabilirsiniz. Ben Gamepad ile oynadığım için gamepade göre anlatacağım. Klavye ve fare ile akıcı oynandığını...www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.