Sürprizbozan Witcher 3 gemideki görev nasıl yapılır?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ysfakbyr06

Kilopat
Gemideki cin tek atıyor, bossları kesmenin sırrı iyice karakteri kasıp da gitmek mi? Ama haritada göremiyoruz ki boss olduğunu, birden karşımıza çıkıyor. Cin görevi nasıl yapılır?

Witcher teçhizatlarının haritaları oluyor satıcılarda onları alın. Görevler sekmesinde hazine avları adı altında bu teçhizatların yerleri haritada belirtiliyor. Onları toplayın, daha sonra zırhçı da veya demircide kıyafetleri ve kılıçları oluşturun. Sizin seviyeniz için kedi okulu teçhizatı gerekiyor. Yetenekler için de hızlı saldırı sekmelerine verin.

Reinald gorevinde kırmızı şeytan gibi bir boss var en kolay modda bile kesilir mi YouTube'dan baktım zor gidiyor canı

Witcher teçhizatlarının haritaları oluyor satıcılarda onları alın. Görevler sekmesinde hazine avları adı altında bu teçhizatların yerleri haritada belirtiliyor. Onları toplayın, daha sonra zırhçı da veya demircide kıyafetleri ve kılıçları oluşturun. Sizin seviyeniz için kedi okulu teçhizatı gerekiyor. Yetenekler için de hızlı saldırı sekmelerine verin.
Reinald gorevinde kırmızı şeytan gibi bir boss var en kolay modda bile kesilirmi youtubeden baktım zor gidiyor canı

Reinald gorevinde kırmızı şeytan gibi bir boss var en kolay modda bile kesilir mi YouTube'dan baktım zor gidiyor canı

Reinald gorevinde kırmızı şeytan gibi bir boss var en kolay modda bile kesilirmi youtubeden baktım zor gidiyor canı
Spoiler oldu hocam bu benim için next gen oynamadım ben daha hiç. 🤣 Eski sürümde ölüm marşı zorlukta yeni oyun+ tüm dlcler dahil bitirmiştim. 😅 Yaratık külliyatında bossların zayıflıklarını belirtiyor. Uygun yağ ve işaret kullanırsanız daha kolay olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Boss'un işini 11.30 da bitiriyor.
Videodaki tarzda bir oynanış sergileyip , iksir + yağ yapıp üstüne birde vurkaç yaparsanız rahatça kesersiniz.

Dostum zamanında çok çektim o bosstan hatta konum bile vardı. Hâlâ duruyor mu bilmiyorum ama o görevde bir bug var. Ben öyle yenebilmiştim. Merdivenlerden inince çatışmadan çıkmış sayılıyorsun ve canını vs. yenileyebiliyor, meditasyon yapabiliyor ve save alabiliyorsun. Dodge vs. atarak yenersin.

Dostum zamanında çok çektim o bosstan hatta konum bile vardı. Hâlâ duruyor mu bilmiyorum ama o görevde bir bug var. Ben öyle yenebilmiştim. Merdivenlerden inince çatışmadan çıkmış sayılıyorsun ve canını vs. yenileyebiliyor, meditasyon yapabiliyor ve save alabiliyorsun. Dodge vs. atarak yenersin.
İlk oynanışta zor bir boss olarak gözüküyor. 2.Oynanışta hemen kesiliyor. Çok garip boss.

Bu oyunun bossları çok garip oluyor.
Ben oyuna bayağı alıştığım için hepsini ezberledim ve zayıf yönlerini biliyorum. Daha doğrusu biliyordum çünkü yeni patchte değiştirmişler sanırım birkaç şeyi. Grifini çok kolay dodgelayabiliyoken artık hasar yiyorum örneğin. İlginç bir güncelleme. Tekrar alışmam gerekecek sanırım. Öte yandan Olgierd çok kolay geldi bana yeni pathcte. Patchin geldiği gün Hearts of Stone'a başlamıştım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı