ysfakbyr06
Kilopat
Gemideki cin tek atıyor, bossları kesmenin sırrı iyice karakteri kasıp da gitmek mi? Ama haritada göremiyoruz ki boss olduğunu, birden karşımıza çıkıyor. Cin görevi nasıl yapılır?
Witcher teçhizatlarının haritaları oluyor satıcılarda onları alın. Görevler sekmesinde hazine avları adı altında bu teçhizatların yerleri haritada belirtiliyor. Onları toplayın, daha sonra zırhçı da veya demircide kıyafetleri ve kılıçları oluşturun. Sizin seviyeniz için kedi okulu teçhizatı gerekiyor. Yetenekler için de hızlı saldırı sekmelerine verin.
Reinald gorevinde kırmızı şeytan gibi bir boss var en kolay modda bile kesilirmi youtubeden baktım zor gidiyor canıWitcher teçhizatlarının haritaları oluyor satıcılarda onları alın. Görevler sekmesinde hazine avları adı altında bu teçhizatların yerleri haritada belirtiliyor. Onları toplayın, daha sonra zırhçı da veya demircide kıyafetleri ve kılıçları oluşturun. Sizin seviyeniz için kedi okulu teçhizatı gerekiyor. Yetenekler için de hızlı saldırı sekmelerine verin.
Spoiler oldu hocam bu benim için next gen oynamadım ben daha hiç.Reinald gorevinde kırmızı şeytan gibi bir boss var en kolay modda bile kesilir mi YouTube'dan baktım zor gidiyor canı
Reinald gorevinde kırmızı şeytan gibi bir boss var en kolay modda bile kesilirmi youtubeden baktım zor gidiyor canı
İlk oynanışta zor bir boss olarak gözüküyor. 2.Oynanışta hemen kesiliyor. Çok garip boss.Dostum zamanında çok çektim o bosstan hatta konum bile vardı. Hâlâ duruyor mu bilmiyorum ama o görevde bir bug var. Ben öyle yenebilmiştim. Merdivenlerden inince çatışmadan çıkmış sayılıyorsun ve canını vs. yenileyebiliyor, meditasyon yapabiliyor ve save alabiliyorsun. Dodge vs. atarak yenersin.
Hocam ben en zorda 1 saat 42 dakika 54 saniye uğraşıp Sigrun'u zar zor yenmiş adamım. Bu boss kadar dengesiz bir boss görmedim.İlk oynanışta zor bir boss olarak gözüküyor. 2.Oynanışta hemen kesiliyor. Çok garip boss.
Bu oyunun bossları çok garip oluyor.Hocam ben en zorda 1 saat 42 dakika 54 saniye uğraşıp Sigrun'u zar zor yenmiş adamım. Bu boss kadar dengesiz bir boss görmedim.
Ben oyuna bayağı alıştığım için hepsini ezberledim ve zayıf yönlerini biliyorum. Daha doğrusu biliyordum çünkü yeni patchte değiştirmişler sanırım birkaç şeyi. Grifini çok kolay dodgelayabiliyoken artık hasar yiyorum örneğin. İlginç bir güncelleme. Tekrar alışmam gerekecek sanırım. Öte yandan Olgierd çok kolay geldi bana yeni pathcte. Patchin geldiği gün Hearts of Stone'a başlamıştım.Bu oyunun bossları çok garip oluyor.
Dettlaff kadar manyağını görmedim. Kolu parçalayacaktım sinirden.Bu oyunun bossları çok garip oluyor.
Hocam sinirlenmeyin ama tek attım ben ona niye herkes ona çok zor diyor ya? Hiçbir zorluğunu görmedim. Olgierd bile daha zordu.Dettlaff kadar manyağını görmedim. Kolu parçalayacaktım sinirden.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.