MXGINAS
Hectopat
Keşke sende edep bilsen.
Hocam arkadaş bir şey dememiş ki.
Keşke sende edep bilsen.
Ben yanlış anladım. Kusura bakmayın.Çoğu grafik ayarını denedim. Hiçbiri böyle gözükmüyor yüksek ihtimal bir mod kullanıyorlar sağ olun.
Edep ile ne alakası var? Sitem etmek edepsizlik oluyorsa tamam hocam.
Açık zaten.
1080p Ultra oynuyorum.
Lütfen milleti azarlamayın hocam sakin olun. Video başlığında da belirtildiği gibi bunlar alternatif görünüşler. Steam üzerinden ücretsiz şekilde edinebilirsiniz. Mağazada Witcher 3 ile alakalı her şeyi aratın diğer karakterlerin de alternatif görünümleri çıkacaktır. Yennefer, Triss vb.
Oradan buradan bulduğunuz video ve resimleri atacağınıza kendi oyununuzdan resim çekin. Hem oyun ayarlarınızı hem de Geralt'ın yüzünü çekin sorun ne görelim böyle hiçbir şey anlaşılmıyor dediğiniz şeyden ve bu yüzden insanlar yanlış anlıyorlar.
Hocam hata bende mi? Gayet açık ve net yazmışım ne istediğimi 400 saat oynadığım oyun biliyorum neyin ne olduğunu. Her DLC kurulu ayarlar Ultra'da olay o değil diye cevap yazdim bunu anlamamak zor olmamalı saç şekli veya sakal şeklinden bahsetmiyorum.
NVIDIA hair works eğer açıksa kapat videodaki gibi gözükecektir.
Mod kardeşim mod. Geralt'ın yüzünü daha vahşileştiren veya gençleştiren,ten rengini soluklaştıran vs. bolca mod var. İstediğini atayım ben oyunu modlu oynuyorum. Ve bana göre en iyi face mod bu.
![]()
Brutal Face Update
Simply put it in the 'mods' folder (if it's not there create it, without quotes) in your game directorywww.nexusmods.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.