Witcher 3 keyif vermiyor

Bende de olmuştu ancak ben 50 saate bitirmiştim zaten sen nasıl bitiremedin.

Bir tane ana görev eşyası envanterimdeymiş meğersem bir görevi yapmak için onu bulmak için 15 saatimi harcamıştım bütün haritayı falan dolaşmıştım ondan bayağı zaman kaybettim video izliyerekde sorunumu çözemedim çünkü tüm videolardada yan görev yapıyorlardı.

Daha önce rol yapma, açık dünya oyunları bitirdiniz mi? Belki çizgisel hikayeli oyun tarzı size uygundur. Yoksa sizi kimse zorla bu oyunun güzelliğine ikna edemez. Oynasanız bile kendinizi buna kandırarak, sıkılarak oynarsınız. Oyun içi konuşmaların uzun sürmesi de sıkmış olabilir. Oynamadıysanız RDR2'yi deneyin.

Bir tane ana görev eşyası envanterimdeymiş meğersem bir görevi yapmak için onu bulmak için 15 saatimi harcamıştım bütün haritayı falan dolaşmıştım ondan bayağı zaman kaybettim video izliyerekde sorunumu çözemedim çünkü tüm videolardada yan görev yapıyorlardı.

Benim Witcher 1 vakaam. Aynısını yaşamıştım.

Tabii ki 1 saat oynayıp oyundan zevk almazsın oyunun zevkli yani hikayesiyken ilk 10 saatten çok anlayamazsın. Hikayeyi dinle ve eğlenceli olsun.

Bende aynı durum Sekiro'da oldu aldım 20 saat oynayabildim sonrası sarmadı 10 dk oynayıp çıkıyorum, genelde zorluktan oldu Sekiro'dan ama bana zorluk hitap etmiyormuş, sanada RPG'ler sarmıyormuş gibi geldi bana.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı