Witcher 3 nasıl bir oyun?

Katılım
29 Nisan 2020
Mesajlar
59
Sosyal medyada herkes oyun çok iyi demiş şimdi bende oyunu oynamak istiyorum ama internetten baktığım kadarıyla oyunun 200 saatlik bir oynanış süresi varmış 200 saat bu oyuna gömmeye değer mi bu oyun oynanmalı mı? Cevaplarınızı bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Gerçekten çok iyi bence. Oyun müzikleri, atmosfer vs. hikayenin güzelliğinden bahsetmeme gerek yok zaten. Ayrıca 200 saat çok fazla bence. Ben 74 saat oynadım skellige hariç diğer haritada gitmedik yer yapılmadık yan görev bırakmadım. 200 saat kim demişse fazla demiş. Sadece ana hikayeyi oynasan çok daha kısa sürer.
 
Harika bir oyun. Çıktıktan sonra yan görevlerini ve sunumlarını kopyalamaya çalışan epey bir oyun var. Harika grafikler, harika senaryo, harika karakterler, harika yan görevler ki sunumları gerçekten mükemmel, insanın ruh halini farklı atmosferlere sokarak rahatlıkla değişen bir oyun. Beş dakika zaman geçirdiniz karaktere bağlana biliyorsunuz. GOTY sürümünü alın DLC'ler de Witcher 3-ün kendisi kadar güzel.
 
Arkadaşlar mesajlarınız için teşekkür ederim rica etsem oyun hakkında temel bilgileri verebilir misin çünkü oyun hakkında bilgi sahibi değilim.
Witcher kitaplarından uyarlanmış bir aksiyon rpg. Seçimler yaparak hikayeyi şekillendirdiğiniz bir oyun. Farklı sonları mevcut, alırsanız kesinlikle dlc'siz versiyonunu almayın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı