Witcher 3 neden bu kadar sarıyor?

Bana göre bir oyunu, diziyi vs. sağlam yapan tabii ki hikaye falan ama müzikler ayrı bir detay katıyor. Bence müzikleri bayağı bayağı sağlam. Kaer Morhen, the fields of ard skellig, after the storm vb. şaheserleri sırf dinlenmek için bile dinliyorum.
Oyunu her bitirişimde Kaer Morhen'in ana kapısının önüne gidip dakikalar boyunca dağlara uzun uzun bakıp müziği dinliyorum. Hatta ekran kartım arızalanmadan önce neredeyse tüm görevleri yapıp tam takım baş usta ekipmanlı kaydıma girip oyunun başında Yen ile gördüğümüz rüyadaki odaya çıkarttım karakteri (Bug/hile ile.) ve orada bıraktım karakteri. Oyunun müzikleri cidden ayrı bir seviyede.

Ana hikaye 1 ve 2. oyunun yanına bile yaklaşamaz, Villian'ları da öyle.
Eredin Boss Fight'ı aşırı kötü 2. oyundaki Letho'ya hakaret.

DLC'ler ana oyundan çok daha iyiler eksikleri kapatıp boss çeşitliliğini düzeltiyorlar özellikle HoS sanat eseri, bir romanı okuyormuşsunuz gibi geliyor oynarken.
Olgierd da Witcher evreninin en karizmatik karakteridir.

...özellikle HoS sanat eseri, bir romanı okuyormuşsunuz gibi geliyor oynarken.
Mükemmel bir 9 saat geçirdim o DLC ile. Apayrı yeni bir hikaye ve Gauntler O' Dimm karakterine çok farklı bir açıdan yaklaşıyoruz. Iris'in hikayesi çok duygusaldı.

Eredin boss Fight'ı aşırı kötü 2. oyundaki Letho'ya hakaret.

DLC'ler ana oyundan çok daha iyiler eksikleri kapatıp boss çeşitliliğini düzeltiyorlar özellikle hos sanat eseri, bir romanı okuyormuşsunuz gibi geliyor oynarken.

Ana hikayede 2 dönüm noktası var zaten puan alan. 1- Baron'un hikayesi. 2- Ciri ile ilk karşılaşma. BAW ise bence hikaye değil de çeşitlilik açısından iyi. Hikaye olarak HOS bence BAW'dan daha iyi.

Eredin boss Fight'ı aşırı kötü 2. oyundaki Letho'ya hakaret.

DLC'ler ana oyundan çok daha iyiler eksikleri kapatıp boss çeşitliliğini düzeltiyorlar özellikle hos sanat eseri, bir romanı okuyormuşsunuz gibi geliyor oynarken.

Ben blood and Wine'da büyülenmiştim velen Novigrad'da ucube mutant duyduktan sonra bwyi ilk oynayışımda usta Witcher gibi hitaplar duyunca çok şaşırmıştım vampirler + yepyeşil canlı güzel yerler çok büyülemişti beni.hikayeside güzeldi bana kalırsa.

Ana hikayede 2 dönüm noktası var zaten puan alan. 1- Baron'un hikayesi. 2- Ciri ile ilk karşılaşma. Baw ise bence hikaye değil de çeşitlilik açısından iyi. Hikaye olarak hos bence Baw'dan daha iyi.

Bencede hos daha iyi hem gaunter o dimm gibi cidden bizden üstün olduğunu hisettiğimiz ilk karaktere sahip.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı