Witcher 3 Neden Bu Kadar Seviliyor?

Çok iyi hikayesi var. Çok iyi dönem aktarımı var. Çok iyi müzikleri ve ambiyansı var. Çok iyi karakterleri var. Oyun çok akıcı. Anlaması oynaması bir RPG için gayet kolay.

Sevmedim diyenler RPG oyunları sevmiyordur. Hak veriyorum. Hani detaylarda boğulmayı, paragraf paragraf okuma yapmayı sevmiyor olabilirler. Tercihtir.

100 saatlik oyunu 1-2 saatlik deneyimle yargılayanlar, ara sahneleri atlayarak hikaye oyununu hikayeden bağımsız oynamaya çalışanlar tabii ki oyuna çamur atar, bu da ne oyunun kalitesini düşürür, ne de oyunu boş yapar saygıdeğer oyunu anlayamadan oynayarak oyunu kötülemeye çalışan forum üyeleri. Gidin köşenize çekilin zira oyunun kalitesi böyle samimiyetsiz yorumlarla düşmez :)

Beğenmediyseniz beğenmedim deyip geçin, siz beğenmediniz diye oyun ne boş oluyor, ne kötü. Şunu bir anlayamadınız, illa bastıra bastıra söylemek gerekiyor.

Bu kadar uzun bir oyunun Türkçe desteği ile gelmesi ve bu kadar ucuz fiyata satılması çok rastlanmaz. Sırf bunun için bile kütüphanede barındırmalı RPG severler.

400 TL istedikleri 10 saatlik oyun için Türkçe getirmeyen firmalar var, size onlar müstehak.

Witcher'i yapanda babamızın oğlu değil sonuçta. Ama ortada ciddi bir emek var ve firmanin geçmişini biliyoruz. Daha bir sürü şey var sayılacak. Ama her şeye karşın gelip hala balon dediklerinde insan sinirlenmeden duramıyor. Düzgünce eleştirenlere canım feda. Bende eleştiririm bazı şeylerini. Ama gidipte en ucuz oyuna bile balon demem. Oyun yapımını az cok biliyorum. Firmanin yasadiklarinida. Oyunuda oynadim. Oyunun Polonya için degeride ortada. Adamlar 3 oyun ile isimlerini sektörde nereye taşıdı. Biz bunlari goruyoruz biliyoruz. Adam gelmis balon diyor. Bu adamla ne tartışacaksın ki? Diğeri desen daha oyunu bile oynamamış. Cidden duvara konuşsam daha mantıklı.

Ortadaki emeğin farkındayım ve saygım sonsuz. Adamlar gayet başarılı oyun yapmışlar o fiyata Witcher'dan uzun oyun bulmak zor ama ben alışamadım oyuna, pek beğenemedim ve bunu belirttiğim için küfür yemek beni oyundan daha da soğutuyor.

Daha önce konu açılmış olabilir ama bir oyun neden bu kadar çok övülüyor? 1 ve 2. oyunlarını aldım, denedim, hiç zevkli değildi ama bunu fark ettiğimde iade hakkımın süreside geçmişti. Bana kalırsa çok abartılıyor, umarım linç yemem :D. Sizin görüşleriniz nedir?

Kanka tercih meselesi tabii ama 1. oyun zaten o kadar sevilmiyor 2.oyunda 3'ü sevenler genelde seviyor ama yine de 3'ü oynamanı tavsiye ederim ön yargısız karakteri içselleştir öyle güzel oluyor.
Dostum kitabını okuyup oynayabilirsin.İnşallah iyi bir pc olursa bende oynayacağım.
Knk benimkide kaldıröıyodu geforce now da bitirdim tek sıkıntı benim internetim iyi değil o yüzden çoğu zaman 360 p ye düşüyodu

Bence berbat bir oynanışa sahip, kılıçlı kombat çok kötü. Geralt'ın boyu çok uzun olduğu için kontrol etme hissini tam yapamamışlar, çok garip hissettiriyor. Sevenlere saygı duyarım ama ben her denememde sıkılıp bırakmışımdır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı