- Makaleler
- 4
Skill ağacı sekmesindeki kırmızı, yeşil ve mavi mutajenlerden bahsediyorsun değil mi?21 levelim hâlâ bulamadım.
Skill ağacı sekmesindeki kırmızı, yeşil ve mavi mutajenlerden bahsediyorsun değil mi?21 levelim hâlâ bulamadım.
Hayır, Dna sarmalı gibi sekme olan yere gelenlerden bahsediyorum.Skill ağacı sekmesindeki kırmızı, yeşil ve mavi mutajenlerden bahsediyorsun değil mi?
En son 4,5 kez art arda oynadıktan sonra anladım ki bu oyundan kopulamaz en fazla ara verilir. Şu dönem oynayamasam da konular ve videolar ile o hissi bastırmaya çalışıyorum. İkimize de kolay gelsin ne diyeyimŞu Witcher serisinden kopabilirsem neden olmasın?![]()
Skillerden bahsediyorsundur herhalde? Onları kazandığın yetenek puanlarıyla kendin açacaksın.Hayır, Dna sarmalı gibi sekme olan yere gelenlerden bahsediyorum.
Skillerden bahsediyorsundur herhalde? Onları kazandığın yetenek puanlarıyla kendin açacaksın.
Yine yanıldıysam ekran görüntüsü paylaşırsan sevinirim![]()
Velen'e daha yeni geçtiysen ortalama bir level.Hocam şuan velendeyim ve 3 levelim normal mi? Yan görevleri yapmaya çalışıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.