Witcher 3 oynanır mı?

• Konuyu başlatan vaxq
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 54
  • Görüntüleme 2.601
Kesinlikle aksiyon oyunlarını tercih ederim, ama iyi işlendiğinde bir hikaye oyunu canımı sıkmaz, o yüzden sordum burada.
Bence hikaye işlenişi gayet iyi ne birkaç yer hariç genel olarak fazla uzun anlatımı var (ki sahne sahne geçilebildiği için birkaç gereksiz uzun yeri de atlayabiliyorsunuz eğer sıkarsa) ne bazı hikaye oyunları gibi mekaniği kötü. (Witcher 3 (eski seriler mekanikte baya hantal) için) Üzerine neredeyse bedava sayılabilecek fiyata + iki ana oyun hikayesi daha çıkaracak DLC'leri de cabası. Ha oyunun sevmediğim de bir sürü yönü var da alanında daha makulünü bilmiyorum. Sizin daha önce oynadığınız ve beğendiğiniz hikaye tabanlı RPG varsa belirtirseniz fikir edinmeniz açısından referans olur.
Not: Oyunun en büyük sorunu belli bir seviyeye gelene kadar mekanikleri çözene ve eşyaları nasıl güçlendireceğinizi veya edineceğinizi öğrenene kadar çok sıkıcı olabiliyor.

Orijinalini sahip olma bile korsan oynarım ama Witcher'ı saygımdan Steam'den aldım. 11 lira bu oyun için bir hiç. Seveni de var sevmeyeni de. Türünü seviyorsan oynanır. Paran varsa GOTY Edition al.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı