Witcher 3 RPG midir?

Evet. Witcher 3, bir RPG oyunudur. Oyuna RPG değil diyen kişilere tek sorum olacak. Acaba neden en iyi RPG ödülünü aldı?
Witcher`i savununanların temel sözüdür bu. Arkadaş çok güzel cevaplamış.
Karakter geliştirme ekranı olan her oyuna RPG denilmeye başlandı. Genshin Impact bile yılın oyunları RPG kategorisine aday oldu. Bana göre ikisi de RPG değil.
Evet. Witcher 3, bir RPG oyunudur. Oyuna RPG değil diyen kişilere tek sorum olacak. Acaba neden en iyi RPG ödülünü aldı?
Ve ayrıca çıktığı yıldaki RPG türüne başvurabilecek en iyi yapımdı. Aynı yılda başka bir kaliteli yapımla çıksa belkide alamazdı.
 
Witcher'i savunanların temel sözüdür bu. Arkadaş çok güzel cevaplamış.

Hocam öncelikle Witcher oyununu savunmuyorum. Sadece bir soru sordum. Soruma cevap bekledim. Arkadaşın cevabı ise kendi düşüncesine göre RPG oyun değildir diyor. Kendi düşüncesi o. Benim sorumun cevabı değil.

Witcher'i savunanların temel sözüdür bu. Arkadaş çok güzel cevaplamış.

Ve ayrıca çıktığı yıldaki RPG türüne başvurabilecek en iyi yapımdı. Aynı yılda başka bir kaliteli yapımla çıksa belki de alamazdı.

Hocam bakın oyun kötü veya iyi demiyorum. Şu an oyunun iyi veya kötü olmasını konuşmuyoruz. Konumuz Witcher oyunun türü ile ilgili. Oyun RPG türüne aday gösterildiyse. Witcher oyunu bir RPG oyunudur.
 
Oyun RPG türüne aday gösterildiyse. Witcher oyunu bir RPG oyunudur.
Genshin Impact de RPG kategorisinde aday gösterildi. Peki RPG mi? Hayır. Witcher 3 seçimlerin önemli olduğu yaptığın macera-aksiyon oyunudur. Oyunda sadece Geralt'ı yönetiyorsun, başka biri yok. Kendin rol yapamıyorsun, sen Geralt'sın.
Profiline hayran kaldım.
Niye noldu?
 
Witcher 3 RPG ögeleri barındıran bir aksiyon oyunu.Diyalog kısmı özellikle yan görevlerde hiç fena değil fakat bence build kısmı çok kısıtlayıcı. Şahsen ben kılıç dışında hiç bir silahın kullanışlı olmadığı oyuna RPG demem. Bu Witcher kitlesi yüzünden Cyberpunk'da çok hayal kırıklığı yaşanacak. RPG değil aksiyon bekledikleri için.
 

Geri
Yukarı