Witcher 3 Triss vs Yennefer

ayibogannnn

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar şu anda oyunun baslarindayim. Maskeyi taktigimiz bolumdeyim. Ne zaman Triss'i göreceğim ana hikayede? Artı olarak hangisini seçmeliyim sizce?

Arkadaşlar şu anda oyunun baslarindayim. Maskeyi taktigimiz bolumdeyim. Ne zaman Triss'i göreceğim ana hikayede? Artı olarak hangisini seçmeliyim sizce?
Hikaye ve karakterlere uygun olan Yennefer ama Triss seçmemek için bir bahane yok.
İkiside farklı ara sahneler ve diyaloglar açıyor ama oyunun sonunu veya ciddi değişimler sunmuyor. Avantaj yok kısaca.

Keyfiniz hangisi ise o. Zaten Geralt yerinde duramayan bir adam olduğu için pekte önemi yok Yennefer'a sadık olmanın. Sadece doğalı bu diye seçtim ben, ayrıca Triss'e yazık. Geralt gibi bir adamla yaşaması sıkıntı, Shani karakteri iyi parmak basıyordu bu konuya.

Hikaye ve karakterlere uygun olan Yennefer ama Triss seçmemek için bir bahane yok.
İkiside farklı ara sahneler ve diyaloglar açıyor ama oyunun sonunu veya ciddi değişimler sunmuyor. Avantaj yok kısaca.

Keyfiniz hangisi ise o. Zaten Geralt yerinde duramayan bir adam olduğu için pekte önemi yok Yennefer'a sadık olmanın. Sadece doğalı bu diye seçtim ben, ayrıca Triss'e yazık. Geralt gibi bir adamla yaşaması sıkıntı, Shani karakteri iyi parmak basıyordu bu konuya.
Hocam peki trissi ne zaman görcem ben ya Maske gorevindeyim şuan

Hemen hocam seçmem lazım benim sap gibi kalmiyim ortalıkta
Hertürlü Yennefer seçeneği uzun bir süre duruyor hocam.

Triss için Spoiler verecek olursam: (Azda olsa hikaye spoilerı var.)
Alkol içip arka bahçeye gidiyorsunuz ve ozaman Triss çeşme kenarında oynarken kucağınıza düşüyor ve "Öp, Öpme" seçeneği çıkıyor. Onu öperseniz romantik kısım başlıyor ama bitmiyor. İlerleyen görevlerde Triss şehiri terk ediceği zaman "Benimle kal." diye yalvarırsanız ve kalırsa hayırlı olsun size. Bu kısma kadar tabi romantizmi bırakmayın.

Her türlü Yennefer seçeneği uzun bir süre duruyor hocam.

Triss için spoiler verecek olursam: (azda olsa hikaye spoilerı var.)
alkol içip arka bahçeye gidiyorsunuz ve o zaman Triss çeşme kenarında oynarken kucağınıza düşüyor ve "öp, öpme" seçeneği çıkıyor. Onu öperseniz romantik kısım başlıyor ama bitmiyor. İlerleyen görevlerde Triss şehiri terk ediceği zaman "benimle kal." diye yalvarırsanız ve kalırsa hayırlı olsun size. Bu kısma kadar tabii romantizmi bırakmayın.

Hocam ben Yennefer'ı da öptüm sorun olur mu?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı