Sürprizbozan Witcher 3'te tahmini kaç saat kaldı?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

founderkral

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Witcher 3 oynuyorum ve şu an Steam'de 35 saati devirmiş bulunmaktayım ancak bu saatin hesaplayamadığım bir kısmı AFK olarak benim oynamadığım zamanlardan da oluşuyor. Bu yüzden yüzdeliğe karar veremedim. En son Yennefer ile cin çağırıp büyüyü bozdum. seviye olarak şu an 13. seviyedeyim. Tahmini yüzde kaç oynamış oluyorum?

Bu biraz da size bağlı. Serbest gezinti yapıyorsanız, setlerin hepsini alıyım diyorsanız yani craft işi önemliyse, mutation kasarım derseniz yüz saati çok rahat aşıyorsunuz.

Hangi zorlukta oynandığı da yine süreye ek yapar.

Merhaba. Witcher 3 oynuyorum ve şu an Steam'de 35 saati devirmiş bulunmaktayım ancak bu saatin hesaplayamadığım bir kısmı AFK olarak benim oynamadığım zamanlardan da oluşuyor. Bu yüzden yüzdeliğe karar veremedim. En son Yennefer ile cin çağırıp büyüyü bozdum. seviye olarak şu an 13. seviyedeyim. Tahmini yüzde kaç oynamış oluyorum?
Skillige ana görevlerini komple bitirdiniz sanırım. (Kral ve Kraliçe seçim kısmı ile Ciri bulma kısmı yani.)
Novidgard ve Velen görevlerinide yaptıysanız yarılamış olmanız lazım.

Yani, Kanlı Baron ve Dandelion'ı bulmayı kast ediyorum.

Skillige ana görevlerini komple bitirdiniz sanırım. (Kral ve Kraliçe seçim kısmı ile Ciri bulma kısmı yani.)
Novidgard ve Velen görevlerinide yaptıysanız yarılamış olmanız lazım.

Yani, Kanlı Baron ve Dandelion'ı bulmayı kast ediyorum.
Hocam tekrar Novigrad'a dönüp görevlerin kalan kısmını tamamlıyorum şimdi. Küçük Şerefsiz'i hakla gibi.
Bir de DLC'ler var mı elinizde? GOTY Edition mu yani elinizdeki Witcher?
Hayır hocam indirime girdiğinde 3 dolara standart edition almıştım sadece. Zorluk olarak da normalde oynuyorum ve açık dünyada pek fazla dolaşmayıp ve ikincil görevlere pek bakmayıp ana görevlerden devam ediyorum. Kılıç, zırh kasma gibi bir amacım yok.

Bi' 15 - 20, belki 20 küsür saatiniz daha var.
Yüzdelik olarak şu anlık %50, Sisler Adası mevzusuna geldiğinizde de %60 - %70 bitirmiş sayılırsınız.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı