Witcher 3'te yan görev yapmak istemiyorum

fiwhs

Hectopat
Daha fazla  
Aslında bu bir bug veya teknik sorun değil asıl sorun oyunun kafamda oluşturduğu algı. Ne zaman yan görev yapmak istesem şöyle düşünüyorum "şu anda burada olmamalıyım. Wild hunt Ciri'nin peşinde ve benim Ciri'yi bulmam lazımken ben burada başka şeylerle uğraşıyorum". Bu algıyı nasıl yıkabilirim? Spoiler vermeden anlatır mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında bu bir bug veya teknik sorun değil asıl sorun oyunun kafamda oluşturduğu algı. Ne zaman yan görev yapmak istesem şöyle düşünüyorum "şu anda burada olmamalıyım. Wild hunt Ciri'nin peşinde ve benim Ciri'yi bulmam lazımken ben burada başka şeylerle uğraşıyorum". Bu algıyı nasıl yıkabilirim? Spoiler vermeden anlatır mısınız?
Bana oyunun ana hikâyesi bile sıkıcı gelmişti. Zar zor öyle böyle bitirdim. Sıkılıyorsan oynama bence.

Ben de aynı şekilde düşünüyordum ama ana görevin acelesi yok, zaman sınırı olmadığı için istersen 100 saat sonra git hiçbir değişiklik olmayacak ve hikayenin gidişatı değişmeyecek. Ana hikayeyi ilerletmemiş olacaksın, sen yan görev yaparken bir yandan Ciri kötülüklerle boğuşmuyor yani :D

Oyunun akışına göre yapın. Ana hikaye haricinde karşılaştığınız her şeyi Ciri'yi kurtarma yolunda karşılaştığınız karakterler ve hikayelermiş gibi düşünün. Tamamını yapmak zorunda değilsiniz. Çok vaktinizi alacağını düşünüyorsanız NPC ye görevle ilgilenmediğinizi söyleyebiliyorsunuz zaten. Yolunuza çok ters geliyorsa yapmayın. Fast Travel türevi şeyler de kullanmadıktan sonra gayet keyfi çıkıyor oyunun. Oyundaki küçücük rol yapma kısmı burada devreye giriyor zaten. Öteki türlü dümdüz tps aksiyon oyunu oluyor. Tamamlanmamış gibi hissettiriyorsa da hikayeyi tamamladıktan sonra başıboş bir witcher olarak listenizdeki görevleri tek tek ziyaret edersiniz. :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı