Witcher 3'ü bitirdikten sonra boşlukta hissediyorum

Ben de yanlış hatırlıyor olabilirim. Yennefer intikam için yapıyor diye biliyorum, Geralt'ın yaptığı yüzünden ayrı gibi bir duruma da düşüyorlar. Tabii ben kitapları adam gibi okumadım ve okuduklarımı da çok önceden okudum. Benden daha iyi bilirsiniz.
Hocam ben de uzun süre önce bitirdim kitapları. Hatırladığım olaylar sadece ana ve akılda kalıcı konular bunun gibi. Bu konu ile birbirlerine girdiklerini hatırlıyorum hatta 2 erkeğin. İkisi de birbirine karşı laf yapıyordu. Beni seçti seni seçmedi gibisinden. Olay sonunda da Yen egosunu tatmin edip ikisinide bırakıyordu galiba :D Pek emin değilim ama yanlış hatırlıyor da olabilirim. Bazen bilgilerimi forumlardan tazeliyorum. Oradan yanlış bilgiler edinmiş olabilirim.

Oyunu ek paketleriyle beraber dün itibarıyla bitirdim, normalde sonrasında oynamak istediğim bir sürü oyun vardı ancak hiçbirini oynayasım gelmiyor, oynasam da keyif alamayacak gibi hissediyorum, oyuna giriyorum ara ara bakıyorum görevlere ama yok abi bitmiş ana görevler sonra bir daha girip bir daha bakıyorum yine görev yok ama başka oyun oynayasım da gelmiyor.
Aynı konuda başlığım vardı benim de geçen sene ve bu boşluğu the walking dead serisiyle doldurdum şuan final serisini oynuyorum bu da bitince napçam bilmiyom ama cidden benim için witcher 3ten daha büyük anlamı story oyunlarını seviyorsan zirvesi twd birbiriyle bağlantısı vs. hele a new frointerla grafiklerin gelişmesi falan kesinlikle The Walking Dead oyna

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı