Witcher 3'ü Sevememek

Katılım
9 Ağustos 2018
Mesajlar
648
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar bende bu oyunun GOTY versiyonu var. Daha önce indirip 8 saat oynadım ve çok sıkılıp sildim. Geçen Enis Kirazoğlu izleyip biraz kendimi hypeladım ve tekrar indirdim ama şu anda da giresim gelmiyor. Ben bu oyunu sevmek istiyorum. Tavsiyeleriniz var mıdır? Cidden sevmek istiyorum fanı olmak istiyorum bu oyunun aahahahhaha.
 
Zorla güzellik olmaz derler, belki biraz daha vakit ayırırsanız oyunun daha birçok mekaniğini kavrayıp daha zevkli hale geldiğini görebilirsiniz. Belki de RPG türüyle hiç yıldızınız barışmaz. Zevk meselesi sonuçta.
 
Aynen ben de sevemedim gitti. :D Metin 2 ile Assassin's Creed karışımı gibi bir şey anlamadım. Bir de oyun içi karakter diyalogları çok aşırı fazla sıkıcı oluyor bayağı.
 
Aynen öyle. RPG oyunları en sevdiğim tarzda oyunlardan biri. Herkes acayip şekilde övüyor, yılın oyunu seçiliyor ama giriyorum hiç ısınamıyorum ben.
 
Aynen bende sevemedim gitti. :D Metin 2 ile Assasins Creed karışımı gibi bir şey anlamadım. Birde oyun içi karakter diyalogları çok aşırı fazla sıkıcı oluyor baya.
Başta söylemek gerekirse, her şey zevk meselesi efendim :). Cidden bu türü sevip diyaloglarda bile en ince ayrıntısına kadar hikayenin nasıl özenle işlendiğine şahit olmak ve bunu oynanışa yaymak ciddi emek ister. Hayran olunası bana kalırsa. Oyunun ana hikayesini bitirip DLC'lere sardım ve halen keşfetmediğim bir ton şey var oyunda.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı