Witcher 3'ün geçilemeyecek kadar zor olması

Neredeyse hiç yan görev ve keşfedilecek yerleri gezmeden ounu bitirdim. Zor falan değil, biraz size bağlı bir durum. Etrafa efsunger hisleriyle baktığınız sürece zor falan değil. Hikaye ve kılıç zorluğunda bitirdim.

Sizin her yorumunuzu kara erolun ses tonuyla okuyorum çok samimi geliyorsunuz bana :)
yeşilçam hayranı biri olarak söylüyorum.
 
Ben zorda oynadım ve oyun bitene kadar ne iksir ne yağ kullandım. Savaş esnasında bol bol meyve falan yiyin. Seviyeni yüksek tutmaya çalış. Karakteri geliştir ve mutanjenleri doğru kullan. Oyunu bu şekilde 1 aydan kısa sürede bitirdim.
 
Yaratık kütüphanesinden yaratıkların bilgilerine özellikle de neye zayıf olduğuna bakın. Yiyeceğin canı 20 dk süreyle tazelemesini sağlayan bir yetenek var. Onu alın bolca da yiyecek stoklayın tamamdır. 2 vur 1 kaç, 3 vur 1 kaç yapacaksınız, ve bol bol quen ile igni (arada da aard) kullanacaksınız taktik bu. Oyun zor falan değil sadece biraz dikkat istiyor. Ölüm marşında sadece 2 bossa 3'ten fazla kez öldüm gerisini ya ilk denemede ya ikincide indirmiştim.
 
Basit. Bir elin sürekli Sol Alt tuşu veya Shift'te olsun. Son olarak da sakin oyna ve oyunda B'ye basarak bilgi sahibi olduğun canavarların zayıf yönlerine bakarak kullanacağın özel gücü seç. Bodoslama girersen fazla hasar yersin.

Can basacak bir şey kalmıyor demişsin. Bunu çözmenin yolu da level atladığında karakter kısmında mutajen/DNA'nın solunda kalan özellik ağacı kısmından (Turuncu renkli yer) can dolduran şeylerin süresini 20dk'ya uzatan bir özellik olacak. Onu bul, etkinleştir ve sağ taraftaki kutucuğa sürükle.
 
Görev yaparken aşama aşama 50 tane yaratıkla dövüşüyorum ve aşırı zorlanıyorum. 1 can kalınca can basacak bir şey kalmıyor. Quen (koruyucu kalkan) ile oyunun belli bir kısmına kadar ancak gelebildim. Oyunu 2 aydır oynamama rağmen hiçbir ilerleme kaydedemedim. Oyunun neden bu kadar zor olduğunu anlamış değilim.
Bu oyunu nasıl kolaylaştırabilirim?

Seviyene uygun canavarlarla kapış ve iksirleri etkin kullan ayrıca düşman saldırılarından kaçınmak için altif olarak space ve alt tuşlarını kullan signlar bombalar itemler önemli çok zor bir düşmanı doğru iksirlerle misal blackblood çok kolay alıyorsun beastryden zayıf yönlerini öğren.
 
Yemek yiyip 20 dk can yenilemesi skilini açın efenim çok faydalıdır. Yemekleri satmayın yiyin 🤣 silahları zırhları seviyenize göre craft edin. Materyal için ölen düşmanlardan kılıç toplayıp satın skil ağacında 60 mı 100 mü ağırlık daha almanızı sağlayan skili açın oyun aslında çok kolay bunlarla. Klavye ile defalarca başlayıp bırakmıştım oyunu kol ile başlayınca 200 saat zevkten 4 köşe oynadım zorlayıcı boss lar hep dlc lerde ana senaryo çok kolay.
 

Geri
Yukarı