Witcher 3 en kolay oyunlardan biri bence Witcher 1-2 cidden sıkıntılıydı kontroller vs bana göre en zor oyun Dark Souls ciddi zorluyor.
Hocam globalda gerçekten Dark Souls zordur. Bende bitirdim ve baya zorlandım. İster inanın ama şuan Witcher 3 de daha çok zorlanıyorum.Witcher 3 en kolay oyunlardan biri bence Witcher 1-2 cidden sıkıntılıydı kontroller vs bana göre en zor oyun Dark Souls ciddi zorluyor.
Witcher 3 zorlamaz be hocam biraz pratik yap alışırsın. İlk kez mi böyle bir oyun deniyorsun? Hani alışık değilsen zor gelmiş olabilir.
Yani, oyunu nasıl oynayacağınıza karışmak/eleştirmek bana düşmez. Souls oyunları oynayabilen biriyseniz Witcher'ı da bi' şekilde çözersiniz aslında, oynanışı o kadar karışık değil.Galiba sorun burada. Dediklerinizden hiç anlamadım. Sadece hikayeye gir, üçgen ve kare tuşları ile saldır, X ve yuvarlak ile geri çekil kullanıyorum. Galiba oyunun mekaniklerini bilmiyorum...
Elden Ring Dark Souls 4 oynadım. Ayrıca aynı tür değildir muhtemelen ama RDR 2 oynadım.
Sorun tam olarak burada. Orada bebeği öldürmeye çalışıp canavara dönüşmesini sağlarsanız aşırı zor, hatta neredeyse imkansız olan bir boss fight'a girersiniz. Bebeği öldürmek yerine Laberkin'e çevirirseniz o boss ile dövüşmek zorunda kalmazsınız ki oyunun istediği de bu zaten.Yok hocam baron adlı birinin karısının düşük yapan bebeğinin canavara dönüştüğü boss.
Tam 1 hafta önce Elden Ring'i bitirmiş, zamanında da Witcher'ı 1 kere normal, 2 kere zor ve 1 kere de Ölüm Marşı zorluğunda bitirmiş biri olarak söylüyorum ki: Herhangi bir Souls oyunuyla kıyaslandığında Witcher'ın zorluğuna zorluk denmez. Üstte de söylediğim gibi, bebeği Laberkin'e dönüştürmelisiniz.Hocam globalda gerçekten Dark Souls zordur. Bende bitirdim ve baya zorlandım. İster inanın ama şuan Witcher 3 de daha çok zorlanıyorum.
Witcher 3'teki daha oyunun başındaki bosslar bile aşırı zorluyor beni. Sorunun bende olduğunu düşünmiyorum. Ne kadar taktiksel oynasam bile Max bossun yarı canına getiriyorum, boss bani Max 3 vuruşta Full canımı sıfırlıyor. Oyunda kılıç ve zırh geliştirme gibi bir şey mi var? Neden bu kadar zor? Oyunun zorluğunu en kolay yaptım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.