WoW başlanır mı?

Bence metin2 ve knight oynamış birisi bu oyunu sevemez.ben metin2’nin iyi yönetildiğini kesinlikle düşünmüyorum fakat bana göre mmorpg görevlerin içinde boğulmak değil, farm yapmaktır.Bu oyunda o kadar görev varki resmen eziyet, başka birşey yapmaya fırsatın olmuyor. Ayrıyetten havalimanında çalışıyorum işim yabancılarla mülakat bana yok ingilizce bilmiyosun o yüzden zevk alamazsınla gelme,öyle içine çeken bir hikaye yok bence,bir mmorpg’nin övündüğü şey bizde üst düzey lore var binlerce görev var olmamalı. Basit oyuncuymuşum 😂, girin wow’a 2 adet dandik görev yapınca elit olup sağı solu küçümsüyorsunuz.
MMORPG dediğin şey sana göre saatlerce hayatsız gibi grind atıp kasılmak veya vs atmaktan ibaret olabilir ancak MMORPG dediğin şeyin atalarından biri olan WoW için öyle değil, güzel bir hikaye, geniş bir evren ve harita, basit oynanış bile yeterlidir, basit oyuncusun, bu bir hakaret değil sadece kasılmak ve vs atmak için oynuyorsun oyunu, metin 2 gibi hilelerin kol gezdiği, oyuncusunun bin kişiyi artık geçmediği oyunlar tam sana göre.

MMORPG dediğin şey sana göre saatlerce hayatsız gibi grind atıp kasılmak veya vs atmaktan ibaret olabilir ancak MMORPG dediğin şeyin atalarından biri olan WoW için öyle değil, güzel bir hikaye, geniş bir evren ve harita, basit oynanış bile yeterlidir, basit oyuncusun, bu bir hakaret değil sadece kasılmak ve vs atmak için oynuyorsun oyunu, metin 2 gibi hilelerin kol gezdiği, oyuncusunun bin kişiyi artık geçmediği oyunlar tam sana göre.
ya güzel hikaye arıyorsam neden mmorpg oynuyorum onu anlamadım? Mmorpg oynamak istiyorsam neden önce 200 saat dev haritada tek başıma görev yapıyorum. Konuyu açan arkadaş sana garanti veriyorum öyle izbe yerler oluyor ki abartmıyorum olduğun yerde bekle saatlerce 1 kişi göremezsin. Bu mu mmorpg? Haritada insan nerde görürsün son dlc’nin maplarında görürsun. E hikayeyi anlamak için ya yüzlerce saat boş haritalarda görev yapacaksın yada görevleri sallayıp direk son dlc’ye başlayacaksın.E ne oldu müthiş hikaye şimdi yarım yamalak?ben şimdi sana metin2 başla demiyorum ama wow seni mmorpg yönünden tatmin etmeyecek diyorum.

ya güzel hikaye arıyorsam neden mmorpg oynuyorum onu anlamadım? Mmorpg oynamak istiyorsam neden önce 200 saat dev haritada tek başıma görev yapıyorum. Konuyu açan arkadaş sana garanti veriyorum öyle izbe yerler oluyor ki abartmıyorum olduğun yerde bekle saatlerce 1 kişi göremezsin. Bu mu mmorpg? Haritada insan nerde görürsün son dlc’nin maplarında görürsun. E hikayeyi anlamak için ya yüzlerce saat boş haritalarda görev yapacaksın yada görevleri sallayıp direk son dlc’ye başlayacaksın.E ne oldu müthiş hikaye şimdi yarım yamalak?ben şimdi sana metin2 başla demiyorum ama wow seni mmorpg yönünden tatmin etmeyecek diyorum.
Çok saçmalıyorsun, her MMORPG farklı türde oynanış sunar sana, WoW'un sunduğu oynanış farklı, BDO'nun sunduğu oynanış farklı, Metin2'nin sunduğu oynanış farklı, sen adamın sevdiği türü nereden biliyorsun da konuşuyorsun? Saçmalıyorsun.

Sırf sen bu tür bir MMORPG oyunu sevmiyorsun diye o oyun kötü olmuyor, yani herkesin düşüncesi kendine diyeceğim ama öyle saçma sapan konuşuyorsun ki asrın oyununu P2W hilelerle dolu bir oyunla karşılaştırıyorsun, WoW'un sana vaat ettikleriyle metin2'nin aynı mı?

Çok saçmalıyorsun, her MMORPG farklı türde oynanış sunar sana, WoW'un sunduğu oynanış farklı, BDO'nun sunduğu oynanış farklı, Metin2'nin sunduğu oynanış farklı, sen adamın sevdiği türü nereden biliyorsun da konuşuyorsun? Saçmalıyorsun.

Sırf sen bu tür bir MMORPG oyunu sevmiyorsun diye o oyun kötü olmuyor, yani herkesin düşüncesi kendine diyeceğim ama öyle saçma sapan konuşuyorsun ki asrın oyununu P2W hilelerle dolu bir oyunla karşılaştırıyorsun, WoW'un sana vaat ettikleriyle Metin2'nin aynı mı?

Oynadığı oyunlardan yola çıkarak söylüyorum. Albion Online oynamış birine hikaye oynanışlı oyunu övüyorsun. Asıl saçmalayan sensin. Lore ağırlıklı MMORPG isimleri verip bunları oynadım WoW nasıl dese eyvallah senlik derim…

Knight Online deWam et. Hem üç beş birşey de kazanırsın, harçlık olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı