WP işletim sistemi nasıldır?

kazuhir4

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Samsung Galaxy S4 mini kullanıyorum. Ama iPhone alacak param yok. Android ile WP kullanmış biri varsa görüşlerini yazabilir mi? Özellikle stabil kelimesini kullanmayın çünkü Android düzgün kullanana güzel. RAM kullanımı dengesiz ama sistem güzel işliyor.

Samsung Galaxy S4 mini kullanıyorum. Ama iPhone alacak param yok. Android ile WP kullanmış biri varsa görüşlerini yazabilir mi? Özellikle stabil kelimesini kullanmayın çünkü Android düzgün kullanana güzel. RAM kullanımı dengesiz ama sistem güzel işliyor.
Gayet güzel hızlı çalışıyor yanlız şunu söyliyim google play gibi market beklemeyin. Daha yeni gelişiyor bütün sosyal uygulamalar var ama istediğiniz uygulamayı bulamama ihtimalinizde var. Başka bir sıkıntım yok benim yaklaşık 6 ay oldu ben 1320 alalı şuana kadar hiç garantilik durum olmadı.

Sosyal Medya olsun yeter zaten. Ama o market sorun çok iyi biliyorum. Özellikle Flappy Bird çakmalarını görmüştüm.

Bunları toplarım gene toplam 52 uygulama mevcut ve hepsini kullanıyorum.

Dosya Ekleri

• uploadfromtaptalk1413810356574.png
    uploadfromtaptalk1413810356574.png
    260,9 KB · Görüntüleme: 387
Tarayıcıdan girince ne anlarım o işten. O zaman para biriktirip iPhone 5S yada 6. Mümkünse 8 9 ayda biriktiririm.
Tarayıcının yerini opera birazcıkta olsa kapatıyor ama youtube gerçekten büyük eksik. Gmail'e girmek kolay oluyor hesabı ayarlayınca otomatik geliyor direk outlook gibi sistemde açıyor tarayıcıdan değil.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı