X870E Aorus Elite Sinerji.Gen.TR'den alınır mı?

Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Sinerjinin son olaylarını bilmiyorum anakart güzel ama gerekli mi göreceli ve eğer oyun için alıyorsan 9800x3D alıp daha düşük fiyata yeterli ve uzun ömürlü gelecek anakart tercihleri yapılabilir. Diğer bileşenler nedir?
Sadece oyun için kullanmayacağım için 9800x3d benim için saçma olur çünkü çok pahalı. Ekran kartını 5080 almayı düşünüyorum. Anakartı da overclockla haşır neşir olduğum için X serisi alacağım. Daha ucuza MSI modeller var fakat MSI markasını tercih etmiyorum. Geçmişte kullanmıştım ve çok arıza yapıyordu.

Sadece oyun için kullanmayacağım için 9800x3D benim için saçma olur çünkü çok pahalı. Ekran kartını 5080 almayı düşünüyorum. Anakartı da overclockla haşır neşir olduğum için X serisi alacağım. Daha ucuza MSI modeller var fakat MSI markasını tercih etmiyorum. Geçmişte kullanmıştım ve çok arıza yapıyordu.

Eğer orta seviye 3D modelleme falan yapıyorsan zaten ekran kartı ile render almak şu an çok daha mantıklı. 9800x3D'de bunun için yeterli ve oyun performansı 9900X'e nazaran daha iyi. Hem zaten AMD chipsetli hemen hemen tüm anakartlar OC özelleştirmesi sunuyor. tabii sen bilirsin ben sadece anakarttan kısıp 9800x3D alıp renderimi ekran kartından alma düşüncesiyle hareket ediyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı