Elektronik Xbox 9.Nesil Gamepad 2399 TL

İstersen bataryalı derken? Ayrıca bir bataryası satılıyor ve onu mu satın almak gerekiyor.
Öyle kaka bir ürün, emoji lincine başvurmuş iş bilmez arkadaşlar ama bu ürünün ömrü yok. Hall Effect sticklere sahip değil, dahili bataryası yok, dongle'ı yanında gelmiyor PC için. Kablolu ve bluetooth ile 125HZ çalışıyor. Ürün b*k gibi, bir naneden anlamayıp saçma sapan yorumlar yapmasın kimse. Sadece lisansı olduğu için bu kadar pahalı, malzeme kalitesi de biraz iyi sayılır. O kadar. Drift sorunu diye gelip de ağlamayın 3K bayıldıktan sonra şu çöpe.

Son düzenleme:
Öyle kaka bir ürün, emoji lincine başvurmuş iş bilmez arkadaşlar ama bu ürünün ömrü yok. Hall Effect sticklere sahip değil, dahili bataryası yok, dongle'ı yok PC için. Kablolu ve bluetooth ile 125HZ çalışıyor. Ürün b*k gibi, bir naneden anlamayıp saçma sapan yorumlar yapmasın kimse. Sadece lisansı olduğu için bu akdar pahalı, malzeme kalitesi de biraz iyi sayılır. O kadar. Drift sorunu diye gelip de ağlamayın 3K bayıldıktan sonra şu çöpe.
Dostum normal hikayeli oyun oynayan birisi için 125Hz, Bluetooth falan ne yapsın? Dediğin modelleri biliyorum ve hiç biri Xbox veya Dualsense gibi premium hissettirmiyor. Microsoft zaten gayet iyi destek veriyor direkt değiştiriyor modeli.
İstersen bataryalı derken? Ayrıca bir bataryası satılıyor ve onu mu satın almak gerekiyor.
Evet.

Dostum normal hikayeli oyun oynayan biris iiçin 125Hz, Bluetooth falan ne yapsın? Dediğin modelleri biliyorum ve hiç biri Xbox veya Dualsense gibi premium hissettirmiyor. Microsoft zaten gayet iyi destek veriyor direkt değiştiriyor modeli.
Ne mi yapsın, al kardeşim o zaman çakma 360 gamepad'ini bağla bilgisayarına, nasıl bir argüman bu ya? Kötü ürün, o zaman fiyatını hak etmiyor?

Ayrıca xinput neredeyse tüm kontrolcüler sorunsuz çalışıyor. Ayrıca 9. nesil de var ben de ve gayet premium hissettiriyor diğer gamepadler de.

Microsoft zaten gayet iyi destek veriyor direkt değiştiriyor modeli.
Garantisi bittiğinde kalırsın ortada.

Ne mi yapsın, al kardeşim o zaman çakma 360 gamepad'ini bağla bilgisayarına, nasıl bir argüman bu ya? Kötü ürün, o zaman fiyatını hak etmiyor?

Ayrıca xinput neredeyse tüm kontrolcüler sorunsuz çalışıyor. Ayrıca 9. nesil de var ben de ve gayet premium hissettiriyor diğer gamepadler de.

Garantisi bittiğinde kalırsın ortada.
hocam iyzico parolapara ile 1200tl gibi bir fiyata denk geliyor. aynı şekilde iyzico parolapara kullanıp bu fiyata alabileceğim daha iyi bir kol öneriniz var mı?

hocam iyzico parolapara ile 1200tl gibi bir fiyata denk geliyor. aynı şekilde iyzico parolapara kullanıp bu fiyata alabileceğim daha iyi bir kol öneriniz var mı?
Big Big Won Gale hall var. Fantech Shooter 3 var. Ultimate 2C var. Bunları değerlendirebilirsiniz.

Hall effectsiz Gamepad'in yanına yanaşmayın sakın. Başınız ağrır.

Bu konunun mesajlarına bakabilirsiniz.

9. nesilin artıları XBOX cihazda kullanabilmeniz, nispeten iyi malzeme kalitesi ve Microsoft'un garantisi. Başka bir kayadeğer artısı yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı