Xbox Classic'ten neden tuhaf sesler gelir?

metalseal

Hectopat
Daha fazla  
Sebebi ne bilen var mı?

indir.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne yapabilirim? Ses çok korkunç

Muhtemelek fanı bir yere sürtüyordur içinde katman toz bulutundan dönmüyor bile olabilir.
Bir yere tamire götürün demek istiyorum ama tamir masrafı cihazdan fazla tutabilir.
Maddi durumunuzu bilmiyorum ama ben sizin yerinizde olsam tanıdık bir elektronikçi ye götürüp bunun bakımını yaptırıp durumu olmayan bir çocuğa vermenizi öneririm.
Kendinize de PS3'ya da XBOX360 gibi bir cihaz almanızı tavsiye ediyorum.

Xbox Classic, zaten sesliliğiyle bilinen bir konsol. Sesi, uçakla yarışır cidden. Normal sesi bile olabilir.

Menüde mi yoksa normal konsoldan mı?

Normal konsoldan böyle insan sesi gibi bir şey geliyor. İçine insan kaçmış gibi. Ama araştırdım normalmiş. Apollonun kalkışındaki seslermiş. Yani bilinerek konulmuş.
Muhtemelek fanı bir yere sürtüyordur içinde katman toz bulutundan dönmüyor bile olabilir.
Bir yere tamire götürün demek istiyorum ama tamir masrafı cihazdan fazla tutabilir.
Maddi durumunuzu bilmiyorum ama ben sizin yerinizde olsam tanıdık bir elektronikçi ye götürüp bunun bakımını yaptırıp durumu olmayan bir çocuğa vermenizi öneririm.
Kendinize de PS3'ya da XBOX360 gibi bir cihaz almanızı tavsiye ediyorum.

Xbox 360 bozuk diyorlar...

Ama araştırdım normalmiş. Apollonun kalkışındaki seslermiş.
Evet bende ondan bahsedicektim.
Normal konsoldan böyle insan sesi gibi bir şey geliyor. İçine insan kaçmış gibi. Ama araştırdım normalmiş. Apollonun kalkışındaki seslermiş. Yani bilinerek konulmuş.

Xbox 360 bozuk diyorlar...
O ilk kasası diğer kasalarında öyle bir sıkıntı yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı