1 aylık almayı düşünüyorum. Hangi oyunlar vardır bilgisi olan var mı? Değer mi bir de sizce?
Zam gelmiş olsa bile hala hesaplı olduğunu düsünüyorum değer yüzlerce oyun var kütüphanesinde sıkılmazsınız yani.
Şu an sanırım 269 lira en ucuz üyeliği 409 TL olanı da var farkı nedir bilginiz var mı?
Altlarında yazıyor ne içerdikleri hocam EA Play üyeliği falan da oluyordu bir paketinde ondandır.
En ucuz paket Essential paketi ve içeriği oldukça zayıf. 50'den fazla oyun barındırıyor fakat hiçbir tane kayda değer güncel oyun içermiyor. Kütüphanesini bu linkten inceleyebilirsiniz, spesifik bir oyun için almayı planlamıyorsanız kesinlikle değmez.
PC için 449 TL'lik paketi almanız en sağlıklısı olacaktır. Onun da kütüphanesi aşağıdaki linkte, inceleyebilirsiniz.
![]()
PC Game Pass Games Catalogue | Xbox
Explore the Game Pass catalogue and play hundreds of games.www.xbox.com
FIFA için alacaktım bir iki çerez oyun indirir mantığı ile düşündüm FIFA mevcutmu bu paket de dediğiniz gibi ise almayabilirim.
Kütüphaneyi incelemeniz için link bıraktım. Yine de belirteyim, Essential hiçbir FIFA/FC oyununu içermiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.