Xbox One S Controller vs Duelshock 4

TackleBarry

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar 300 lira bütçem var. Bu 2 kol arasında kararsız kaldım hangisini bilgisayarda kullanması daha rahat ayarları o tomatik oluyor ve gecikme süresinde sorun yaşatmaz? Bir de son olarak Xbox One ile Xbox One S arasındaki fark nedir, cevaplarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle Xbox One S controller'ı Bluetooth ile bağlanabiliyor Xbox One controller'ı için adaptör almanız gerekiyor, ek olarak S versiyonunda 3.5 mm jak girişi mevcut farklar bunlar yani S daha güncel ve fonksiyonlu. DS4 ile karşılaştırırsak ikisi de Bluetooth ile bağlanabiliyor. DS4'ün artısı touchpad'i mouse olarak kullanabiliyorsunuz diğer yandan Xbox One S daha ergonomik ve bana kalırsa triggerları daha kaliteli. Gecikme değerleri aynı olması lazım Bluetooth üzerinden bağlarsanız. ( Bluetooth 2 ms Kablo 5ms di sanırım emin değilim.)

Bir süredir Xbox One S kontrolcüsünü bilgisayarda Bluetooth ile kablosuz olarak kullanıyorum. Gecikme değerleri hakkında rakamsal olarak bilgim yok ama fark edilen bir gecikme yok. Kontrolcü genel olarak kaliteli. Ben çok memnunum. Ayrıca Windows 10 ile ve neredeyse bütün oyunlar ile uyumlu. Ek bir ayar yapmaya gerek kalmadan otomatik olarak algılıyor. Biraz da kişisel tercihe ve alışkanlığa göre değişir ama ben daha önceden hiç gamepad tecrübem olmamasına rağmen bazı oyunlarda çok rahat ettim ve klavye-mouse ikilisine göre daha fazla keyif aldım oynarken.

Windows İşletim sisteminde Xbox kontolcüsünü yazılım gerektirmeden kullanabiliyorsunuz. Fakat Sony DualShock kullanmak isterseniz artı yazılımlar gerekmektedir .(Kendimce kurulumu basit yazılımlar.) İkisinde de gecikme yaşamazsınız.

Malesef piyasada satılan çoğu bluetooth adaptörlerin Ds4 de gecikme sorunu veya hiç görmeme sorunu var CSR chipli bluetooth adaptörlerini almanızı önermiyorum eğer Ds4 alıcaksanız Xbox one S controllerında sorun olmuyor.

Xbox One kontrolcusu cok ergonomik. Ele oturuyor. Pilli oldugu icin agir. Ama DS4 sanki tüy gibi. Elimde oldugunu unutmustum. O kadar hafif geldi. Ve sanki analoglari daha sınırlı; dar gibi geldi.

Bence Xbox One kontrolcusu.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı